LØS: kan ikke sende mail fra Outlook- til Exchange Online-brugere

Diagnosticer og ret automatisk problemer med Exchange Connected Outlook, når Microsoft Online Services Sign In Client ikke er logget på eller ikke kører.
Hvad den fikser...
  • Klienten Microsoft Online Services - Log på kører ikke (Microsoft Business Productivity Online Standard Suite)"
  • Klienten Microsoft Online Services - Log på er ikke logget på (Microsoft Business Productivity Online Standard Suite)"
  • Mislykket levering til modtagere i cachelageret til kaldenavne i Outlook (NDR 500)
Kører på...
  • Windows 8
Gælder for...
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2007 Service Pack 2
  • Microsoft Outlook 2010