Diagnostisera och göra Windows-säkerhetsinställningar automatiskt

Diagnostisera och åtgärda automatiskt vanliga säkerhetsinställningar i Windows så att din dator alltid är säker och tillförlitlig.
Korrigeringar som utförs ...
  • Kontrollerar konfigureringen av Windows-brandväggen och reparerar efter behov.
  • Kontrollerar Windows-principer för att hitta felaktiga inställningar i Windows-registret.
  • Kontrollerar statusen på virusskyddsprogram.
  • Kontrollerar sekretessinställningar i Internet Explorer för att fastställa hur cookies hanteras.
  • Kontrollerar Windows Update för att säkerställa att datorn är uppdaterad och säker.
  • Återställer standardinställningarna i fjärregistret för att förhindra fjärrmodifiering.
  • Återställer standardinställningarna i User Account Control för att förhindra obehöriga ändringar i datorn.
  • Rensar historik och cacheminne i Internet Explorer.
  • Kontrollerar att Internet Explorer är uppdaterat.
Körs på ...
  • Microsoft Windows 2000
  • Microsoft Windows Server 2003
  • Microsoft Windows Server 2003 R2
Gäller för ...
  • Microsoft® Security Essentials