Windows-beveiligingsinstellingen automatisch nagaan en herstellen

Problemen met de algemene beveiligingsinstellingen van Windows automatisch opsporen en verhelpen, zodat uw computer veiliger en betrouwbaarder wordt.
Het volgende wordt door deze Fixit hersteld
  • Controleert de configuratie van Windows Firewall en voert indien nodig reparaties uit.
  • Controleert het Windows-beleid om ongeldige instellingen in het Windows-register vast te stellen.
  • Controleert de status van het antivirusprogramma.
  • Controleert de privacyinstellingen van Internet Explorer om vast te stellen hoe cookies worden verwerkt.
  • Controleert Windows Update om te garanderen dat uw computer bijgewerkt en beveiligd blijft.
  • Zet de Remote Registry terug naar de standaardinstellingen om externe aanpassingen te voorkomen.
  • Zet Gebruikersaccountbeheer terug naar de standaardinstellingen om niet-toegestane wijzigingen te voorkomen.
  • Wist de zoekgeschiedenis en cache van Internet Explorer.
  • Controleert of Internet Explorer up-to-date is.
Kan worden uitgevoerd op
  • Microsoft Windows 2000
Van toepassing op
  • Microsoft® Security Essentials