Internet Explorer on hidas, ei toimi, pysähtyy tai on epävakaa

Diagnosoi automaattisesti ongelmat, jotka saattavat heikentää Internet Explorerin turvallisuutta tai saada Internet Explorerin reagoimaan hitaasti tai kaatumaan.
Mitä se korjaa

• Virheelliset Internet Explorerin lisäosat. Poistaa käytöstä virheelliset Internet Explorerin lisäosat.
  • Tietokalastelun torjuntasuodatin on poistettu käytöstä. Ottaa tietokalastelun torjuntasuodattimen käyttöön.
  • Ponnahdusikkunoiden estotoiminto on poistettu käytöstä. Estää ponnahdusikkunat ottamalla ponnahdusikkunoiden estotoiminnon käyttöön.
  • Suojausasetukset eivät ole suositellut asetukset. Palauttaa suojauksen suositellut asetukset.
  • Internet Explorer ei päivitä välimuistiin tallennettuja sivuja tai käynnistää ne tehottomasti, jolloin käynnistäminen on hidasta. Palauttaa sivujen synkronointikäytännön automaattiseksi.
  • Välimuistin koko on liian pieni tai liian suuri, mikä aiheuttaa hitaan suorituskyvyn. Palauttaa välimuistin kooksi 50–250 megatavua (oletusalue).
  • Samanaikaisten palvelinyhteyksien määrä on liian pieni tai liian suuri, mikä aiheuttaa hitaan suorituskyvyn. Palauta Internet Explorerin samanaikaisten palvelinyhteyksien asetus oletusasetukseksi.
  • Ponnahdusikkunoiden estotoiminto on poistettu käytöstä, jolloin ponnahdusikkunat sallitaan. Ottaa ponnahdusikkunoiden estotoiminnon käyttöön.
  • Palauttaa Internet Explorerin suojausvyöhykkeiden asetukset niiden oletustasoiksi (suosituksiksi).
  • Ota tietokalastelun torjuntasuodatin käyttöön.
  • Ota tietojen suorittamisen estäminen käyttöön Internet Explorerille.