Lösa IE-problem: IE är trögt, kraschar, låser sig, är instabilt

Diagnostisera automatiskt problem som kan försämra säkerheten i Internet Explorer eller leda till att Internet Explorer svarar långsamt eller kraschar.
Korrigeringar som utförs

• Skadade Internet Explorer-tillägg. Inaktiverar skadade tillägg.
  • Nätfiskefiltret är inaktiverat. Aktiverar nätfiskefiltret.
  • Blockering av popup-fönster är inaktiverat. Aktiverar blockering av popup-fönster.
  • Säkerhetsinställningarna är inte de rekommenderade inställningarna. Återställer de rekommenderade säkerhetsinställningarna.
  • Internet Explorer uppdaterar inte cachelagrade sidor eller uppdaterar dem ineffektivt, vilket gör starten långsam. Återställer sidsynkroniseringsprincipen till automatisk.
  • Cachestorleken är för stor eller för liten, vilket gör datorn långsam. Återställer cachestorleken till inom 50-250 MB av standardintervallet.
  • Samtidiga serveranslutningar är inställda för lågt eller för högt, vilket gör datorn långsam. Återställer samtidiga Internet Explorer-anslutningar till standardvärdena.
  • Blockering av popup-fönster är inaktiverat. Aktiverar Blockering av popup-fönster.
  • Återställer säkerhetsinställningarna i Internet Explorer till de (rekommenderade) standardinställningarna.
  • Aktivera nätfiskefiltret.
  • Aktivera Dataexekveringsskydd för Internet Explorer
Gäller för
  • Windows Internet Explorer 7
  • Windows Internet Explorer 8