Reparer IE-tillegg: video kræsjer, henger eller virker ikke

Diagnostiser og identifiser automatisk weblesertillegg som kan føre til at Internet Explorer blir ustabil, krasjer eller slutter å svare. Weblesertillegg kan for eksempel være verktøy, verktøylinjer, veivisere og leker.
Dette korrigerer ...
  • Internet Explorer er ustabil eller svarer ikke på grunn av weblesertillegg eller plugin-moduler
  • Internet Explorer slutter å svare på grunn av weblesertillegg eller plugin-moduler
  • Treg oppstart for Internet Explorer
Kjører på ...
  • Microsoft Windows Server 2003
  • Microsoft Windows Server 2003 R2
  • Windows 7
  • Windows Server 2008
Gjelder ...
  • Windows Internet Explorer 7
  • Windows Internet Explorer 8
  • Windows Internet Explorer 9