IE-lisäosien ongelmat: Internet Explorer pysähtyy tai kaatuu

Diagnosoi ja tunnista automaattisesti selaimen lisäosat, jotka saattavat saada Internet Explorerin muuttumaan epävakaaksi, kaatumaan tai lopettamaan vastaamisen. Selaimen apuosia ovat esimerkiksi työkalut, työkalurivit, aputoiminnot ja viihdetoiminnot.
Mitä se korjaa
  • Internet Explorer on epävakaa tai ei reagoi vähintään yhden selaimen apuosan tai laajennuksen vuoksi
  • Internet Explorer jumittuu selaimen lisäosien tai laajennusten vuoksi
  • Internet Explorer käynnistyy hitaasti
  • Windows Internet Explorer 8
  • Windows Internet Explorer 9