Support til add-on til IE: IE svarer ikke eller fryser

Diagnosticer og identificer automatisk browsertilf°jelser, der kan medf°re, at Internet Explorer bliver ustabil, gňr ned eller holder op med at svare. Browsertilf°jelser kan omfatte vŠrkt°jer, vŠrkt°jslinjer, assistenter og leget°j.
Hvad den fikser...
  • Internet Explorer er ustabil eller reagerer ikke pň grund af Út eller flere browsertilf°jelsesprogrammer.
  • Internet Explorer fryser pň grund af browsertilf°jelsesprogrammer.
  • Internet Explorer starter langsomt
GŠlder for...
  • Windows Internet Explorer 7
  • Windows Internet Explorer 8
  • Windows Internet Explorer 9