Support: Hardware virker ikke eller blev ikke fundet

Diagnosticer og reparer automatisk problemer med enheder, hvor hardware-, lyd- eller USB-enheder eller andre enheder ikke registreres i Enhedshåndtering, eller hvor enhederne er deaktiveret eller ikke fungerer.
Hvad den fikser
  • Når du installerer en hardwareenhed, registreres den ikke.
  • Kontrollér, om din lydenhed er tilsluttet.
  • Driveropdateringer installeres ikke automatisk af Windows Update.
  • Der vises én af følgende fejl:
    • <Enhedsnavn> er aktuelt deaktiveret eller slået fra i Windows.
    • <Enhedsnavn> har et driverproblem og skal geninstalleres.
    • Der er registreret et problem med <Enhedsnavn>. Den fungerer ikke korrekt.
    • Der er ikke installeres nogen driver til <Enhedsnavn>.
  • Windows 8.1
  • Windows Server 2012 editions
  • Windows Server 2012 R2