Määritä ja korjaa Windows-pelien ongelmia automaattisesti

Korjaa pelien ongelmia, esimerkiksi asennusongelmia, verkkopelin käynnistysongelmia, pelien kaatumisia tai Logitech-ohjaimien ongelmia. Windows toimii hitaasti pelejä pelattaessa.
Mitä se korjaa...
  • Lisäosat, jotka hidastavat Internet Exploreria.
  • Näytönohjaimen ongelmat, esimerkiksi uusimman ohjaintiedoston puuttumisesta johtuvat ongelmat.
  • Se korjaa DirectX 9.0 -ongelmia.
Tuetut käyttöjärjestelmät...
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows 8
Koskee seuraavia...
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows 8
Microsoft Fix it
Suoritusohje
  • Napsauta alla olevaa Suorita nyt -painiketta.
  • Käynnistä sen jälkeen ohjelmisto näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
Suorita nyt
error
 Microsoft Fix it ei tue käyttöjärjestelmääsi tällä hetkellä.