Automatisk diagnosticering og løsning af Windows-spilproblemer

Løser spilproblemer, f.eks. problemer med installation af spil, start af onlinespil, spil, der går ned, og problemer med Logitech-controlleren. Windows kører langsomt, når der spilles spil.
Hvad den fikser
  • Tilføjelsesprogrammer, der sløver Internet Explorer (IE).
  • Problemer med videokortdriver, f.eks. at det ikke er den nyeste videodriver, der kører.
  • DirectX 9.0-problemer.
Kører på
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows 8
Gælder for
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows 8
Microsoft Fix it
Vejledning i at køre
  • Klik på knappen Kør nu nedenfor
  • Følg derefter prompterne på skærmen for at starte
Kør nu
error
 Vi beklager, men dit operativsystem understøttes ikke af Microsofts Fix it i øjeblikket.