Korjaa ongelmia, kun asennus tai ohjelman poistaminen ei onnistu

Diagnosoi automaattisesti ongelmat, jotka saattavat estää ohjelmien asentamisen tietokoneeseen ja asennuksen poistamisen tietokoneesta. Auttaa sellaisten ohjelmien kanssa, joiden asennuksen poistaminen ei onnistu oikein, ja uusien ohjelmien asennukset estävien ongelmien kanssa.
Mitä se korjaa...
  • Poistaa virheellisen rekisteriavaimen 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä.
  • Korjaa tietojen päivittämistä (ohjelmakorjausta) ohjaavat Windowsin rekisteriavaimet, jotka ovat vioittuneet.
  • Ratkaisee ongelmat, jotka estävät uusien ohjelmien asentamisen.
  • Ratkaisee ongelmat, jotka estävät ohjelmien poistamisen täysin ja jotka estävät uudet asennukset sekä päivitykset.
  • Käytä tätä vianmääritysten asennuksen poistamiseen vain, jos ohjelman asennusta ei voi poistaa Windowsin Lisää tai poista sovellus -toiminnolla.
Tuetut käyttöjärjestelmät...
  • Microsoft Windows Server 2003
  • Microsoft Windows Server 2003 R2
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Server 2008
  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Vista
  • Windows 8
  • Windows 8.1
  • Windows Server 2012 editions
  • Windows Server 2012 R2
Koskee seuraavia...
  • Microsoft Visual Studio 2005
  • Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition
  • Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition with MSDN Premium Subscription
  • Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition with MSDN Professional Subscription
  • Microsoft Visual Studio 2008
  • Microsoft Visual Studio 2008 Standard Edition
  • Microsoft Visual Studio 2008 Professional Edition
  • Microsoft Visual Studio 2008 Express Edition
  • Microsoft Visual Studio 2008 Academic Edition
  • Microsoft Visual Studio 2008 Software Development Kit
  • Microsoft Visual Studio 2008 Tools for Applications Software Development Kit
  • Microsoft Visual Studio 2008 Shell (integrated mode)
  • Microsoft Visual Studio 2008 Shell (isolated mode) Redistributable Package
  • Microsoft Visual Studio 2010
  • Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate with MSDN
  • Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate
  • Microsoft Visual Studio 2010 Professional with MSDN
  • Microsoft Visual Studio 2010 Professional
  • Microsoft Visual Studio 2010 Professional with MSDN Embedded
  • Microsoft Visual Studio 2010 Premium
  • Microsoft Visual Studio 2008 Professional Edition with MSDN Embedded
  • Microsoft Visual Studio 2010 Remote Debugger
  • Microsoft Visual Studio 2010 Shell (Isolated)
  • Microsoft Visual Studio 2010 Shell (Integrated)
  • Microsoft Visual Studio 2010 Software Development Kit