Løs problem med DVD-/CD-stasjon: kan ikke lese/skrive CD/DVD

Diagnostiser og løs problemer med CD- eller DVD-stasjonen automatisk når du prøver å lese eller brenne medier.
Dette korrigerer ...
  • CD- eller DVD-stasjonen klarer ikke å lese eller skrive og vises som deaktivert
  • Mediet i CD- eller DVD-stasjonen kan ikke leses
  • Mediet kan ikke skrives til av CD- eller DVD-stasjonen
  • Du får følgende en av følgende feilmeldinger:
    • En klassespesifikk eller enhetsspesifikk driver mangler eller er skadet
    • Finner ikke en CD- eller DVD-stasjon, eller kan ikke koble til
    • CD- eller DVD-stasjonen har problemer som forhindrer at den fungerer riktig
    • CD- eller DVD-stasjonen er ikke tilgjengelig via en tildelt stasjonsbokstav
Kjører på ...
  • Microsoft Windows Server 2003
  • Microsoft Windows Server 2003 R2
  • Windows 7
  • Windows Server 2008
  • Windows 8
  • Windows 8.1
Gjelder ...
  • Windows technologies