Cd-/dvd-drev virker ikke: kan ikke afspille eller brænde cd/dvd

Diagnosticer og reparer automatisk problemer med dit cd- eller dvd-drev, når du prøver at løse eller brænde medier.
Hvad den fikser
  • Cd- eller dvd-drevet kan ikke læse eller skrive og vises som deaktiveret.
  • Mediet i dit cd- eller dvd-drevet kan ikke læses.
  • Dit cd- eller dvd-drev kan ikke skrive til mediet.
  • Der vises én af følgende fejl:
    • En klasse- eller enhedsspecifik driver mangler eller er beskadiget.
    • Der blev ikke fundet noget cd- eller dvd-drev, eller der er ikke tilsluttet noget drev.
    • Et problem med cd- eller dvd-drevet forhindrer, at det fungerer korrekt.
    • Der kan ikke opnås adgang til cd- eller dvd-drevet via et tildelt drevbogstav.