Automatisch problemen met het afspelen van Windows-geluid opsporen en oplossen

Herstel problemen met het computergeluid als de computer geen geluid kan afspelen of als het geluid in Windows gedempt is.
Het volgende wordt door deze Fixit hersteld ...
  • Controleert of de ondersteuning voor stuurprogramma's via Windows Update uitgeschakeld is
  • Controleert of het stuurprogramma van het audioapparaat niet goed werkt
  • Controleert of de vereiste audioservices gestopt zijn
  • Controleert of het audioapparaat in Windows is uitgeschakeld
  • Controleert of het audioapparaat gedempt is
  • Controleert of het volume van het audioapparaat te zacht is ingesteld om te horen
  • Controleert of het audioapparaat niet als standaard is ingesteld
  • Controleert of het audioapparaat niet aangesloten is
  • Controleert of HDMI-audio niet werkt
  • Genereert het volgende foutbericht: "Er is mogelijk een probleem met uw audioapparaat"