Automatisk fejlfinding af afspilning og problemer med ingen lyd

Diagnosticer og reparer automatisk problemer med lyd på din computer, og når der ikke afspilles nogen lyd på computeren.
Hvad den fikser
  • Kontrollér, om de rigtige lydtjenester kører.
  • Kontrollér, om din lydenhed er deaktiveret eller slukket i Windows.
  • Kontrollér, om din lydenhed er stillet på lydløs.
  • Kontrollér, om lydstyrken på din lydenhed er indstillet for lavt til, at du kan høre det.
  • Kontrollér, om din lydenhed er indstillet som standardenhed.
  • Kontrollér, om din lydenhed er tilsluttet.
  • Der vises en fejlmeddelelse, der angiver: Der er måske problemer med lydenheden.