Visuella effekter i Windows Aero ? glas visas eller fungerar inte

Diagnostisera och reparera problem när Aero ? glas-effekter, teman och genomskinlighet inte fungerar eller är inaktiverade i Windows Vista.
Korrigeringar som utförs ...
  • Aero-effekterna visas inte i ett program du kör
  • Vissa Aero-effekter, exempelvis genomskinlighet, visas inte
  • Se efter om grafikkortet har stöd för de Aero-inställningar som krävs, färgdjup, eller har tillräckligt med minne för att fungera med vissa Aero-effekter
  • Se efter om nödvändiga skrivbordstjänster, teman och index körs eller är inaktiverade för att kunna visa Aero-effekter
  • Se efter om de aktuella energisparinställningarna har stöd för Aero-skrivbordseffekter, exempelvis batteridrift
  • Fönsterramar visar inte Aero-genomskinlighet