Visuelle effekter i Windows Aero-temaet vises eller virker ikke

Diagnosticer og reparerer automatisk problemer, når de visuelle effekter, temaer og gennemsigtighed i Aero Glass ikke fungerer eller er deaktiverede i Windows Vista på din computer.
Hvad den fikser
  • En program, som du kører, viser ikke Aero-effekterne.
  • Nogle Aero-effekter, f.eks. gennemsigtighed, vises ikke.
  • Kontrollér, om dit videokort ikke understøtter de påkrævede indstillinger for Aero, farvedybde eller ikke har tilstrækkelig hukommelse til at understøtte nogle Aero-effekter.
  • Kontrollér, om de påkrævede skrivebordstjenester, -temaer og -indekser kører eller er deaktiveret for at få vist Aero-effekter.
  • Kontrollér, om de aktuelle strømindstillinger ikke understøtter Aero-skrivebordseffekter, f.eks. kørsel på batteristrøm.
  • I Windows-kanter vises ikke Aero-gennemsigtighed.