Περιγραφή της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης 1 για τη Διαχείριση υπηρεσιών συστήματος Κέντρο 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 983572
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 1 για Microsoft System Center Διαχείριση υπηρεσιών του 2010 είναι μια συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων κώδικα για το σύστημα κέντρου διαχείρισης υπηρεσίας 2010. Αυτή η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση είναι επίσης προϋπόθεση για την υπηρεσία διαχείρισης Authoring εργαλείο 1.0 Release Candidate. Επιπλέον, αυτή η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση περιέχει μια ενημέρωση κώδικα για ένα ζήτημα όπου οι ροές εργασίας εκτός πλαισίου εκτελούνται πολλές φορές.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενημερώσεις κώδικα:
 • Διπλών ειδοποιήσεων ή ροές εργασίας σε διαδοχικές ενημερώσεις εγγραφών.
 • Αναλυτής Portal σφάλμα κατά την επιλογήΠροβολή αιτήσεων αλλαγή με δραστηριότητες μη αυτόματη ολοκλήρωση.
 • Αυτόματη υπηρεσία πύλης αλλαγή σε κατηγορία αναπτυσσόμενη λίστα στοιχεία δεν μεταφράζονται.
 • Τεκμηρίωση της Βοήθειας δεν έχει προσαρμοστεί.
 • Ορισμένες ιδιότητες σχέση δεν μεταφέρονται σωστά αποθήκης δεδομένων.
 • Ροή εργασίας "Αλλάξει κατάσταση δραστηριότητας" δεν λειτουργεί σωστά μετά την εισαγωγή ενός πακέτου διαχείρισης που διαθέτει μια επέκταση κλάσης.
 • Οι σύνθετες ιδιότητες που χρησιμοποιούνται στις παραμέτρους της ροής εργασίας δεν επιλυθεί σωστά.
 • Ενημερώσεις κώδικα προσαρμογής φόρμας.

Περισσότερες πληροφορίες

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3 για Microsoft System Center Διαχείριση υπηρεσιών του 2010 είναι διαθέσιμη για λήψη στην τοποθεσία Web Microsoft λήψης. Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3 (CU3) είναι μια συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων κώδικα για το σύστημα κέντρου διαχείρισης υπηρεσίας 2010. Αντικαθιστά αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 1 (CU1) και την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 2 (CU2). Περιέχει ένα υπερσύνολο από τις ενημερώσεις κώδικα που παρέχονται στο CU2 και CU1. Μπορεί να εφαρμοστεί σε CU1 ή να CU2 ή απευθείας σε μια εγκατάσταση διαχείρισης υπηρεσίας 2010.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3 για το πακέτο Microsoft System Center Διαχείριση υπηρεσιών του 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την CU3, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

2390520Περιγραφή της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης 3 για τη Διαχείριση υπηρεσιών συστήματος Κέντρο 2010
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης αρχείων υποστήριξης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
119591Τρόπος απόκτησης αρχείων υποστήριξης της Microsoft από ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Η Microsoft εξέτασε το αρχείο αυτό για ιούς. Η Microsoft χρησιμοποίησε το πιο πρόσφατο λογισμικό εντοπισμού ιών που ήταν διαθέσιμο κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του αρχείου. Το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστές με ενισχυμένη ασφάλεια, οι οποίοι συμβάλλουν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών στο αρχείο.

Στοιχεία που ισχύει αυτή η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση

Αυτή η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ισχύει για τα ακόλουθα στοιχεία διαχείρισης υπηρεσίας:
 • Διαχείριση υπηρεσιών διακομιστή διαχείρισης (SM Server)
 • Διακομιστής διαχείρισης αποθήκης δεδομένων (DW Server)
 • Πύλης από το χρήστη
 • Κονσόλα ServiceManager
Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για αυτά τα στοιχεία. Ωστόσο, αν η πύλη από το χρήστη ή την Κονσόλα διαχείρισης υπηρεσίας εκτελείται σε ένα σύστημα που διαθέτει μια τοπική ρύθμιση αγγλικής γλώσσας, δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε αυτήν την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση αυτού του συστήματος. Οι ενημερώσεις κώδικα για την πύλη από το χρήστη και για την Κονσόλα διαχείρισης υπηρεσιών είναι μόνο για συστήματα με γλώσσες εκτός της αγγλικής γλώσσας.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 983572 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbsurveynew kbhotfixrollup atdownload kbmt KB983572 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:983572

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com