Cikk azonosítója: 982736 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Ha egy Windows 7 rendszerű számítógépen biztonsági másolatot kíván készíteni a fájlokról a Windows biztonsági mentési szolgáltatása segítségével, a biztonsági mentés meghiúsul, és a következő hibaüzenetet kapja:
Belső hiba történt: A paraméter nem megfelelő: (0x80070057)

A megoldás

A probléma az alább ismertetett módszerekkel oldható meg:

1. módszer: A tizedesjel beállításának módosítása

Ez a probléma akkor fordulhat elő, ha a tizedesjel beállítása nem „.” (pont). Ez általában akkor fordul elő, ha a nyelv és a területi beállítások angoltól (Egyesült Államok) eltérőek, például ha a beállítás a német (Németország).

A tizedesjel beállításainak módosításához hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Nyissa meg a Vezérlőpultot, kattintson az Óra, nyelv és terület elemre, majd kattintson a Régió és nyelv elemre.
 2. Kattintson a Formátumok fülre, majd a További beállítások gombra.
 3. A Tizedesjel mezőbe írjon be egy . (pont) karaktert, majd kattintson egymás után kétszer az OK gombra.
 4. Indítsa újra a számítógépet.
Megjegyzés Előfordulhat, hogy egyes külső gyártóktól származó szoftverek módosíthatják a számítógép futásidejű területi beállításait, és felülírhatják a Vezérlőpult beállításait.

2. módszer: Beállításkulcs-érték hozzáadása

Figyelmeztetés: A beállításszerkesztővel vagy más eszközzel helytelenül módosított beállításjegyzék komoly problémákat okozhat, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a beállításjegyzéket csak saját felelősségére módosíthatja.

Ha azt szeretné, hogy a 2. módszer végrehajtása automatikusan történjen, ugorjon az „Automatikus javítás” című részre. Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni, folytassa a „Kézi javítás” című résszel.

Automatikus javításA probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása hivatkozásra vagy gombra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50719


Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi változatával is működik.
 • Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy USB-meghajtóra vagy CD lemezre, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa az olvasást a „Megoldódott a probléma?” című résszel.Kézi javítás

 1. Kattintson a Start gombra
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  , írja be a Regedit.exe parancsot a Keresés programokban és fájlokban mezőbe, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 2. Keresse meg és jelölje ki a beállításjegyzék alábbi alkulcsát:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\System
 3. Mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, majd kattintson a Duplaszó parancsra.
 4. Írja be a CopyFileBufferedSynchronousIo karakterláncot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 5. Kattintson a jobb gombbal a CopyFileBufferedSynchronousIo elemre, majd kattintson a Módosítás lehetőségre.
 6. Az Érték mezőbe írja be az 1 értéket, majd kattintson az OK gombra.
 7. Zárja be a beállításszerkesztőt.

Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy megszűnt-e a hiba. Ha a probléma megoldódott, nem kell továbbolvasnia ezt a bekezdést. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
 • Szívesen várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mailt.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 982736 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 30. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbsurveynew kbprb kbfixme kbmsifixme KB982736
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com