Az Open XML File Format Converter for Mac 1.1.4-es verziója

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 980840 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS10-017 jelű biztonsági közleményt, amely az Open XML File Format Converter for Mac biztonsági frissítéseire vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyén tekinthető meg:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms10-017.mspx
Az Open XML konverterrel átalakíthatja az Office 2008 for Mac vagy a Windows rendszerhez készült 2007-es Office programcsomagban létrehozott, Open XML formátumú fájlokat oly módon, hogy azok megnyithatók, szerkeszthetők és menthetők legyenek az Office for Mac korábbi verzióiban. Az Open XML konverterrel Open XML formátumú Word-dokumentumok, Excel-munkafüzetek és PowerPoint-bemutatók alakíthatók át oly módon, hogy a fájlok megnyithatók és szerkeszthetők legyenek az Office 2004 for Mac alkalmazásaiban. Választhat, hogy csak egy vagy több fájlt szeretne-e konvertálni és megnyitni.

A frissítéssel kapcsolatos részletes tudnivalók

Ez a frissítés növeli a biztonságot azoknak a biztonsági réseknek a megszüntetésével, amelyeket a támadók kártékony kódok segítségével a számítógép memóriatartalmának felülírásához használnak.

Beszerzése

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az Open XML File Format Converter for Mac 1.1.4 frissítőcsomag letöltése

Kiadás dátuma: 2010. március 9.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Fájllista

A fájlok teljes listájának megjelenítéséhez kattintson duplán a telepítőre, majd válassza a File (Fájl) menü Show Files (Fájlok megjelenítése) parancsát.

Megjegyzések
  • Az Open XML File Format Converter for Mac 1.1.4 a Microsoft Automatikus frissítések szolgáltatásán keresztül is elérhető. Az Automatikus frissítések szolgáltatás a Microsoft-szoftvereket automatikusan frissítő program.

    Az Office 2004 for Mac programcsomag erőforrásairól a Microsoft alábbi webhelyén talál további információt:
    http://www.microsoft.com/mac

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 980840 - Utolsó ellenőrzés: 2010. március 12. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office 2004 for Mac Professional Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Student and Teacher Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbexpertiseinter kbsurveynew KB980840
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com