Instellen van een Outlook.com, Gmail, AOL of andere e-mailaccount in Entourage voor Mac

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 980617 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel beschrijft de informatie die u nodig hebt en het instellen van een e-mailaccount in Microsoft Entourage voor Mac.

Meer informatie

Microsoft Entourage bevat een account setup wizard. Wanneer u een e-mailaccount toevoegt, probeert de wizard voor het instellen van de account automatisch.

OpmerkingOmdat er veel Internet-providers (ISP), Entourage niet configureert uw instellingen automatisch. In deze gevallen moet u de instelling informatie die u van uw Internetprovider handmatig invullen.

Als de account al in een ander e-mailprogramma van de client is ingesteld, kunnen zoals in Apple Mail, de instellingen worden geïmporteerd in Entourage. Hiertoe klikt u op importeren in het menu bestand in Entourage. Vervolgens klikt u op gegevens uit een andere toepassingen volg de stappen om de wizard te voltooien.

Stap 1: Download de nieuwste servicepacks en updates


Zorg ervoor dat u de meest recente updates, inclusief servicepacks voor Entourage hebt. Als u nog geen Service Pack 2 is geïnstalleerd, de accountinstellingen die automatisch zijn geselecteerd mogelijk niet correct en u moet de instellingen handmatig.

Servicepacks voor Microsoft Office kunt u vanuit elk Microsoft Office voor Mac-toepassing verkrijgen. Hiertoe de toepassing wordt gestart, klikt u op Helpen selecteer controleren op Updates. Of Ga naar de volgende websites, in volgorde, Service Pack 1 en Service Pack 2 installeren:

Service Pack 1: http://www.Microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=395D1487-A3A6-4106-A0F8-4D6E1D6D89D2&displaylang=en

Service Pack 2: http://www.Microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=300133bb-b5f7-4946-bb7b-b0c6c6d6e28c&displayLang=en

Als u wilt vaststellen of u het juiste servicepack is geïnstalleerd, start u Entourage. Klik in het menu Entourage Over Entourage. Opmerking de 'laatst geïnstalleerde Update'. Het aantal moet een 12.2.0 (of hoger). Als het nummer 12.2.0 is of hoger, er geen Service Pack 2 is geïnstalleerd.

Stap 2: Controleer of uw gebruikersnaam en wachtwoord


De stappen in deze sectie van toepassing als u al een bestaande account op het web.

Voordat u begint, moet u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord hebben. Eerst aanmelden bij uw account op het web om ervoor te zorgen dat u alle informatie hebt. Als u niet de juiste gebruikersnaam en wachtwoord invoert, ontvangt u een foutbericht wanneer u probeert te verzenden of ontvangen van e-mail.

Outlook-2011 wordt automatisch ingevoerd voor de namen van de servers voor inkomende en uitgaande en de serverpoorten. Als u niet kunt ontvangen of e-mailbericht verzenden, Controleer deze instellingen met uw web gebaseerde e-mailprovider of uw Internet-provider.

Als u de juiste gebruikersnaam en het wachtwoord hebt, gaat u naar stap 3.

Stap 3: Instellen van uw account op het web in Entourage

 1. Entourage start.
 2. Klik in het menu Extra op Accounts.
 3. Een nieuwe account maken:

  Voor Microsoft Entourage 2004 voor Mac:
  1. In de rekeningen venster, klikt u op de e tabblad.
  2. Op de New -omlaag klikt u op E-mail.
  Voor Microsoft Entourage 2008 voor Mac:
  1. In de rekeningen venster, klikt u op de e tabblad.
  2. Klik op nieuwe. Op de Account type vervolgkeuzelijst, POP, en klik op Configuratie-assistent.
 4. Typ in het vak e-mailadres uw e-mailadres. Typ bijvoorbeeld mssupport@Gmail.com.
 5. Klik op de pijl-rechts.
 6. Klik nogmaals op de pijl-rechts.
 7. Typ uw wachtwoord in het vak wachtwoord .
 8. Klik op de pijl-rechts.
 9. Klik op Mijn instellingen controleren.
 10. Als de verificatie is geslaagd, klikt u op de pijl naar rechts. Als u een foutbericht ontvangt, klikt u op Account handmatig configureren.

  Opmerking Zie de volgende informatie om te zien of uw instellingen overeenkomen met de instellingen van de Internet-provider.

Handmatige instellingen

In sommige gevallen moet u wellicht handmatig invoeren van de ontvangende en verzendende servernamen en -poorten. De informatie over het ontvangen en verzenden van servers wordt verstrekt door uw Internetprovider. De meeste internetproviders hanteren support-webpagina's waarmee u de stappen voor het configureren van Entourage voor Mac met de e-mailclient. De volgende informatie kunt u aan de slag. Als u nog steeds geen verbinding kunt maken, neem contact op met uw Internet-provider het ontvangen en verzenden servernamen en de poortnummers wilt bevestigen, of zoek de Internet de instelling informatie zoeken.

Outlook.com of Windows Live Mail


Noteer de namen van de POP- en SMTP-server.


Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2500121

Handmatige configuratie van Google mail (Gmail)-account

Ga naar de volgende Google-website voor meer informatie over de installatie van Gmail-account met Entourage:

http://mail.Google.com/support/bin/Answer.PY?hl=en&Answer=13286


Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2500122America online (AOL)

Voor instructies over het instellen van een AOL-account in Entourage voor Mac gaat u naar de AOL-Help.

EarthLink

Voor meer informatie over het instellen van een account EarthLink in Entourage, gaat u naar de Ondersteuning van EarthLink.

Yahoo!

Bezoek voor meer informatie over het instellen van een Yahoo!-account in Entourage voor Mac Yahoo Help.


Eigenschappen

Artikel ID: 980617 - Laatste beoordeling: donderdag 12 september 2013 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Entourage 2008 for Mac
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbhowto dftsdahomeportal kbmt KB980617 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 980617

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com