Artikkel-ID: 980542 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Introduksjon

Når du starter Microsoft Outlook 2010 for første gang, hurtigbufferen for kallenavn (lagret i den ProfilnavnNK2-filen) importeres til en skjult melding i standard meldingslager.

Obs! Profilnavn er navnet på Outlook-profilen.

Hvis du bruker en Microsoft Exchange-konto, er for eksempel hurtigbufferen for kallenavn importeres til en skjult melding i Exchange-postboksen.

Merk Tidligere versjoner av Outlook lagre kallenavn buffer nk2-filen i følgende mappe.
 • Windows XP
  Stasjon: \Documentsand Settings\Username\Application innstillinger\Programdata\Microsoft\Outlook
 • Windows Vista og senere versjoner
  Stasjon: \Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook
Når hurtigbufferen for kallenavn er importert, i Profilnavn.nk2-filen har fått nytt navn til Profilnavn. nk2.old. Hurtigbufferen for kallenavn er ikke importert på neste start av Outlook. Outlook 2010 bruker ikke nk2-filen til å vedlikeholde hurtigbufferen for kallenavn. Alle oppdateringer av hurtigbufferen for kallenavn i Outlook 2010 er gjort til skjult melding i standard meldingslager.

Merk Hvis du har flere Outlook-profiler, flettet hurtigbufferen for kallenavn fra hver profil inn i den nye Outlook 2010 hurtigbufferen for kallenavn på første oppstart av Outlook 2010 ved å bruke denne profilen. Derfor kan det være mer enn én .nk2-filen det nye navnet. nk2.old.

Det kan imidlertid oppstå situasjoner der du har til å importere en hurtigbufferfil kallenavn når denne første kallenavn buffer importprosessen er fullført. Du vil oppdatere eksisterende hurtigbufferen for kallenavn med din kollega data, for eksempel en kollega ønsker å dele sine hurtigbufferen for kallenavn med deg.

Denne artikkelen omhandler hvordan du importerer .nk2-filer i Outlook 2010.

Mer informasjon

Hvis du vil ha oss til å importere .nk2-filer for deg, kan du gå til den "Løs problemet for meg-delen. Hvis du vil importere .nk2 filer selv, går du til den "La meg løse det selv-delen.

Løs problemet for megHvis du vil løse dette problemet automatisk, klikker du Løs det -knappen eller koblingen. Klikk Kjør i dialogboksen Filnedlasting , og følg trinnene i reparasjonen denne veiviseren.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets fixit1
Løs dette problemet!
Microsoft-løsning 50584
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets fixit2


Notater
 • Velg en nk2-filen du vil importere til Outlook 2010.
 • Denne veiviseren kan bare være på engelsk. Den automatiske reparasjonen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows.
 • Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre reparasjonen den løsningen på en flash-stasjon eller en CD og deretter kjøre den på datamaskinen som har problemet.

Gå deretter til den "Løste dette problemet?-delen.La meg løse det selvHvis du vil importere .nk2-filer til Outlook 2010, følger du denne fremgangsmåten:
 1. Makesure som nk2-filen i følgende mappe:
  %appdata%\Microsoft\Outlook
  Merk NK2-filen må ha samme navn som den gjeldende profilen din Outlook2010. Profilnavnet er som standard "Outlook". Hvis du vil kontrollere profilnavn, gjør du følgende:
  1. Klikk Startog deretter Kontrollpanel.
  2. Dobbeltklikk e-post.
  3. Klikk Vis profileri dialogboksen E-postoppsett .
 2. Klikk Start, og klikk deretterKjør.
 3. I Åpne -boksen skriver du innOutlook.exe-/importnk2, og klikk deretterOK. Dette bør importthe .nk2 fileinto Outlook 2010-profilen.

  Merk Når du importerer .nk2-fil, flettes innholdet i thefile til eksisterende hurtigbufferen for kallenavn som er lagret for øyeblikket inyour postboksen.
Merk NK2-filen får nytt navn med filtypen OLD ved første oppstart av Outlook 2010. Derfor, hvis du prøver å importere nk2-filen på nytt, fjerne filtypen OLD.

Video: Slik importerer .nk2-filer til Outlook 2010
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets video1
UUID =55add830-06d0-4b18-9878-d0952bbe566f VideoUrl =http://aka.MS/irs3rx
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets video2


Løste dette problemet?

 • Kontroller om problemet er løst. Hvis problemet er løst, er du ferdig med denne delen. Hvis problemet ikke er løst, kan du Kontakt kundestøtte.
 • Vi setter pris på din tilbakemelding. Vil gi tilbakemelding eller rapportere eventuelle problemer med denne løsningen, kan legge inn en kommentar på den "Løs problemet for meg"blogg eller send oss en e-post.

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområder:
Kopiere Autofullfør-navnelisten til en annen datamaskin
Filplassering i Outlook

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
287623 Bufrer tilbakestille kallenavnet og automatisk fullføring i Outlook

Egenskaper

Artikkel-ID: 980542 - Forrige gjennomgang: 18. november 2013 - Gjennomgang: 5.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Outlook 2010
Nøkkelord: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbsurveynew kbprb kbfixme kbmsifixme kbvideocontent kbmt KB980542 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 980542

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com