Feilmelding når du synkroniserer Windows MDC med 64-biters Outlook 2010 eller en Click-to-Run-installasjon av Outlook 2010: Enten finnes det ikke noen standard e-postklient eller den gjeldende e-postklienten kan ikke utføre meldingsfores...

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 980513 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du prøver å synkronisere å synkronisere Windows Mobile Device Center med enten en 64-biters versjon av Outlook 2010 eller med en Click-to-Run-installasjon av Outlook 2010, kan du få følgende feilmelding:

Det er ingen standard e-postklient eller den gjeldende e-postklienten kan ikke fullføre sendingen av meldingen Kjør Microsoft Outlook, og angi programmet som standard e-postklient
Windows Mobile Device Center synkroniseres med en 32-biters versjon av Outlook 2010 som bruker standard MSI-installasjon.

Mer informasjon

Det er ingen planer om å oppdatere Windows Mobile Device Center for å forbedre kompatibiliteten med Outlook 2010.

Hvis en synkroniseringsforhold allerede finnes og du installerer en ustøttet versjon av Outlook 2010, vil Outlook-kontakter, e-post og kalenderoppføringer fjernes fra telefonen den første gangen du synkroniserer.

E-post, kontakter, kalender og oppgaver kan fortsatt synkroniseres trådløst med en Microsoft Exchange-server som har Exchange Active Sync. Windows-telefoner kan også synkroniseres trådløst med Hotmail, Gmail, yahoo mail og andre. Windows Mobile Device Center kan fortsatt brukes til å synkronisere ikke-Outlook-data fra datamaskinen til en Windows-telefon selv om du kjører 64-biters versjon av Outlook eller Outlook Click-to-Run.

Hvis du vil synkronisere en Windows-telefon med Outlook 2010, kan du bruke en 32-biters versjon av Outlook 2010 som bruke standard MSI-installasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 980513 - Forrige gjennomgang: 20. september 2011 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Outlook 2010
Nøkkelord: 
kbprb kbexpertiseinter kbsurveynew KB980513

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com