Microsofts sikkerhetsveiledning: Sikkerhetsproblem i Windows-kjernen kan tillate heving av tilgangsnivå

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 979682
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

INNLEDNING

Microsoft har gitt ut en sikkerhetsveiledning for IT-teknikere om dette problemet. Sikkerhetsveiledningen inneholder ytterligere sikkerhetsrelaterte opplysninger. Hvis du vil vise sikkerhetsveiledningen, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://www.microsoft.com/norge/technet/security/advisory/979682.mspx

Løs det for meg

Hvis du vil løse dette problemet automatisk, klikker du koblingen Løs dette problemet under overskriften "Aktiver denne hurtigreparasjonen". Deretter klikker du Kjør i dialogboksen Filnedlasting og følger trinnene i denne veiviseren.

Hvis du vil fjerne reparasjonen og gjenopprette de opprinnelige innstillingene, klikker du koblingen Løs dette problemet under overskriften "Deaktiver denne hurtigreparasjonen". Deretter klikker du Kjør i dialogboksen Filnedlasting og følger trinnene i denne veiviseren.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
Aktiver denne hurtigreparasjonenDeaktiver denne hurtigreparasjonen
Løs dette problemet
Microsoft løsning 50364
Løs dette problemet
Microsoft løsning 50367
Legg merke til
  • Det kan hende at denne veiviseren bare er tilgjengelig på engelsk. Den automatiske reparasjonen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows.
  • Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre den automatiske reparasjonen på en flash-stasjon eller på en CD, og deretter kan du kjøre den på datamaskinen som har problemet.

Kjente problemer med denne sikkerhetsoppdateringen

  • Denne automatiske løsningen undersøker om et program som bruker NTVDM.exe kjører. Hvis et program som bruker NTVDM kjører, vil du få beskjed om å lukke programmet før du fortsetter.
  • Den automatiske reparasjonen kontrollerer ikke om redigeringsprogrammet for gruppepolicy (GPedit.msc) kjører. Hvis GPedit.msc kjører, blir du ikke bedt om å lukke GPedit.msc før du fortsetter. Hvis du kjører den automatiske reparasjonen mens GPedit.msc kjører, kan følgende problemer oppstå:
    • Det kan hende at brukergrensesnittet for GPedit.msc ikke viser endringene i innstillingene for DTVDM som den automatiske reparasjonen gjør før du lukker og starter GPedit.msc på nytt.
    • Hvis du bruker den automatiske reparasjonen mens brukergrensesnittet for GPedit.msc kjører, og deretter gjør ytterligere endringer i GPedit.msc uten at du starter GPedit.msc på nytt, kan de nye endringene overskrive endringene som gjøres av den automatiske reparasjonen. Det kan derfor hende at endringene som den automatiske reparasjonen gjør ikke blir tatt i bruk.
    Hvis du vil unngå disse problemene, anbefaler vi at du lukker GPedit.msc før du kjører den automatiske reparasjonen.
Merk Du kan bruke kommandoen gpupdate /force i den automatiske reparasjonen for å sikre at registeret blir oppdatert. Denne kommandoen kan føre til at det tar lengre tid å fullføre den automatiske reparasjonen på enkelte datamaskiner.

Egenskaper

Artikkel-ID: 979682 - Forrige gjennomgang: 25. mars 2011 - Gjennomgang: 4.0
Nøkkelord: 
kbexpertiseinter kbinfo kbsecadvisory kbsecurity kbsecvulnerability kbfixme kbmsifixme KB979682

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com