Biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentum (Microsoft Security Advisory): A Windows kernel biztonsági rése magasabb szintű jogosultság megszerzését teheti lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 979682 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft kiadott egy informatikai szakembereknek szóló, biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentumot (Microsoft Security Advisory) ebben a témában. A biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentum további, biztonsággal kapcsolatos információt nyújt. A dokumentumot a Microsoft következő webhelyén olvashatja el:
http://www.microsoft.com/hun/technet/security/advisory/979682.mspx

Automatikus javítás

A probléma automatikus javításához kattintson „A javítás engedélyezése” című részben található A probléma javítása hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse a varázsló lépéseit.

A javítás visszavonásához és az eredeti beállítások visszaállításához kattintson „A javítás letiltása” című részben található A probléma javítása hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse a varázsló lépéseit.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
A javítás engedélyezéseA javítás letiltása
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50364
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50367
Megjegyzések
  • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi verziójával is működik.
  • Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy flash meghajtóra vagy CD-re, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

  • A javítási megoldás ellenőrzi, hogy fut-e olyan alkalmazás, amely az NTVDM.exe fájlt használja. Ha igen, akkor egy üzenet arra kéri a felhasználót, hogy a folytatás előtt zárja be az illető alkalmazást.
  • A javítás nem ellenőrzi, hogy a Helyi csoportházirend-szerkesztő (GPedit.msc) fut-e. Ha igen, akkor sem fog a felhasználót a csoportházirend-szerkesztő bezárására kérő üzenet megjelenni. Azonban, ha fut a GPedit.msc, miközben a javítást futtatja, az alábbi problémák jelentkezhetnek:
    • Amíg be nem zárja, majd újra nem indítja a GPedit.msc segédprogramot, előfordulhat, hogy a csoportházirend-szerkesztő felhasználói felülete nem fogja tükrözni a DTVDM-beállításoknak a javítási megoldás által végrehajtott módosításait.
    • Ha úgy futtatja a megoldást, hogy közben a GPedit.msc felhasználói felülete fut, majd további változtatásokat hajt végre a csoportházirend-szerkesztőben a GPedit.msc újraindítása nélkül, ezek a további változtatások felülírhatják a javítás által végzett módosításokat, ami ahhoz vezethet, hogy a javítási megoldás módosításai nem lépnek érvénybe.
    A problémák elkerülése érdekében javasolt a javítás futtatása előtt bezárni a csoportházirend-szerkesztőt.
Megjegyzés A javítási megoldásban található gpupdate /force parancsot futtatva biztosíthatja a beállításjegyzék frissítését. Egyes számítógépeken ezen parancs használata esetén a javítás végrehajtása több időt vehet igénybe.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 979682 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 13. - Verziószám: 5.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter kbinfo kbsecadvisory kbsecurity kbsecvulnerability kbfixme kbsurveynew kbmsifixme KB979682
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com