MS10-033: Beskrivelse af sikkerhedsopdateringen til Windows Media Encoder 9: 8. juni 2010

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 979332 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

INTRODUKTION

Microsoft har udgivet sikkerhedsbulletin MS10-033. Du kan finde sikkerhedsbulletinen i sin fulde længde på et af følgende Microsoft-websteder. Webstederne er evt. på engelsk:

Sådan får du hjælp og support til denne sikkerhedsopdatering

Som privat bruger kan du få gratis support ved at kontakte din lokale Microsoft-afdeling. Du finder flere oplysninger om, hvordan du kontakter din lokale Microsoft-afdeling angående support til problemer med sikkerhedsopdateringer, ved at besøge webstedet Microsoft International Support:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Kunder i Nordamerika kan også få adgang til ubegrænset, gratis support via e-mail eller til ubegrænset individuel support via chat ved at besøge følgende Microsoft-websted:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
Som virksomhedskunde kan du få support til sikkerhedsopdateringer gennem dine sædvanlige kontaktpersoner i supportsager.

FILOPLYSNINGER

Den engelske (USA) version af denne softwareopdatering installerer filer med de filattributter, der findes i følgende tabeller. Dato og klokkeslæt for disse filer er angivet i UTC-format (Universal Time Coordinates). Datoerne og klokkeslættene for filerne vises på din lokale computer i den lokale tid med din aktuelle indstilling for sommertid. Datoer og klokkeslæt kan desuden også blive ændret, når du udfører bestemte handlinger på filerne.

Windows Media Encoder 9, 32-bit version

Skjul tabellenUdvid tabellen
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Custdll.dllNot Applicable11,26426-Jun-200816:10x86
Wmenceng.dll9.0.0.33691,560,06403-Apr-201013:43x86

Windows Media Encoder 9 WOW, 64-bit version

Skjul tabellenUdvid tabellen
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Custdll.dllNot Applicable17,40826-Jun-200816:15x64
Wmenceng.dll9.0.0.33691,560,06403-Apr-201013:43x86

Windows Media Encoder 9, 64-bit version

Skjul tabellenUdvid tabellen
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Custdll.dllNot Applicable17,40826-Jun-200816:15x64
Wmenceng.dll10.0.0.38212,813,44003-Apr-201015:30x64

Egenskaber

Artikel-id: 979332 - Seneste redigering: 29. september 2011 - Redigering: 2.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Web Server 2008
  • Windows Vista Service Pack 2 på følgende platforme
    • Windows Vista Business
    • Windows Vista Enterprise
    • Windows Vista Home Basic
    • Windows Vista Home Premium
    • Windows Vista Starter
    • Windows Vista Ultimate
    • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
    • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
    • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
    • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
    • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Service Pack 1 på følgende platforme
    • Windows Vista Business
    • Windows Vista Enterprise
    • Windows Vista Home Basic
    • Windows Vista Home Premium
    • Windows Vista Starter
    • Windows Vista Ultimate
    • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
    • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
    • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
    • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
    • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2 på følgende platforme
    • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
    • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
    • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
    • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
    • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
    • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
    • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
    • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
    • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
    • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2 på følgende platforme
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Service Pack 3 på følgende platforme
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
Nøgleord:
atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability KB979332