Beskrivelse av januar 2010-oppdateringen for Word 2003 og Word 2007

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 978951 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

INTRODUKSJON

En oppdatering for Microsoft Office Word 2007 (inkludert i 2007 Microsoft Office-systemer) og Microsoft Office Word 2003 (inkludert Microsoft Office 2003-programserier) ble utstedt på grunn av en USA rettsinstans rastertettheten på 22 desember 2009. Vanligvis må kunder som kjøper eller lisens Word 2007 eller Word 2003 fra Microsoft etter januar 10, 2010, for bruk i USA og dens distrikter bruke oppdatert programvare som ikke omfatter et bestemt egendefinert XML koding implementering. Følgende del inneholder mer informasjon om egendefinerte XML koding funksjonalitet som er fjernet av denne oppdateringen.

Du må installere denne oppdateringen hvis du blir bedt om å gjøre dette i en egen kommunikasjon fra Microsoft.

Mer informasjon

Versjoner av Word 2007 som ble distribuert av Microsoft etter 10 januar 2010, ikke lenger lese de egendefinerte XML-koden som kan være innenfor DOCX-, DOCM-, dotx-, dotm, eller XML-filer. Nye versjoner av Word 2007, og den oppdaterte versjonen av Word 2003 kan du fremdeles åpne disse filene, men eventuelle egendefinerte XML-koder er fjernet.

Egendefinerte XML-koder i Word-dokumenter vises i Word-grensesnittet som rosa (standardfargen) merke navn som står i et dokument. Et eksempel på dette, kan du gå til følgende webområde for Microsoft Developer Network (MSDN):
Forstå Word XML-kode
Hvis du bruker denne oppdateringen for versjoner av Word 2003 eller Word 2007 ble distribuert av Microsoft før 11. januar 2010, behandles den oppdaterte versjonen egendefinerte XML-koder på samme måte som Word-versjonene som ble distribuert av Microsoft etter 10 januar 2010.

Følgende funksjoner i Word, påvirkes ikke av oppdateringen:
 • Innholdskontroller er ikke berørt. Content kontroller er en brukes ofte til innholdet i dokumentet strukturen og tilordne innhold til egendefinerte XML-deler.
 • Åpne XML-standarder (alle ECMA og ISO-versjoner), berøres ikke.
 • Egendefinerte XML-koder som er lagret i Word 97-2003-dokument (.DOC)-filer er ikke berørt.
 • XML-båndet og utvidbarhet for båndet er ikke berørt.
 • Egendefinerte XML-deler er ikke berørt. Hvis du vil ha mer informasjon om egendefinerte XML-deler, kan du gå til følgende MSDN-webområde:
  Oversikt over egendefinerte XML-deler
 • Objektmodellen for Word, påvirkes ikke. Enkelte objektmetoder for model som omhandler egendefinerte XML-koder kan imidlertid produsere forskjellige resultater:
  • TransformDocument -metoden vil fortsatt fungere, men eventuelle egendefinerte XML-koder i resultatene av transformeringen vil bli fjernet.
  • InsertXML -metoden vil fortsatt fungere, men eventuelle egendefinerte XML-koder som er til stede, fjernes før innholdet er satt inn.

Installasjonsdetaljer

Slik skaffer og installerer oppdateringen

Hvis du vil laste ned denne oppdateringen for Word 2007, kan du gå til den Oppdatering for Microsoft Office Word 2007 (KB974631) siden på Microsoft Download Center. For detaljert informasjon om nedlastingen, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
974631 Beskrivelse av oppdateringen for Office Word 2007: januar 2010

Hvis du vil laste ned denne oppdateringen for Word 2003, kan du gå til den Oppdatering for Microsoft Office Word 2003 (KB979045) siden på Microsoft Download Center. For detaljert informasjon om nedlastingen, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
979045 Beskrivelse av oppdateringen for Office Word 2003: januar 2010


Obs! Hvis du har utviklet en løsning som bruker egendefinerte XML-koder, bør du være oppmerksom på som støtte for egendefinerte XML-koder er ikke lenger tilgjengelig. Mange av scenariene som ble implementert ved hjelp av egendefinerte XML-koder kan implementeres ved hjelp av alternative teknologier som er tilgjengelige i Word 2007 og Word 2010. (Disse teknologiene inkluderer innholdskontroller, skjemafelt og bokmerker.) For eksempel i de følgende artiklene forklarer, innholdskontroller (i tillegg til andre teknologier, for eksempel bokmerker) lar utviklere å opprette strukturerte dokumenter og kan brukes til å tilordne tilfeldige verdier til strukturert innhold. Disse tilfeldige verdier kan brukes til å tilordne semantisk betydningen til deler av innholdet.

Hvis du vil ha mer informasjon om innholdskontroller, kan du gå til følgende Microsoft-websider:

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnumre for å vise artiklene i Microsoft Knowledge Base:
2445062 Feilmelding når du prøver å åpne et dokument i Word: "filen inneholder egendefinerte XML-elementer som ikke lenger støttes av Word"
2445060 Egendefinerte XML-tilordning er fjernet når du åpner et dokument i Word-2010

Egenskaper

Artikkel-ID: 978951 - Forrige gjennomgang: 25. juni 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Office Word 2003
Nøkkelord: 
kbhowto kbexpertisebeginner kbsurveynew kbmt KB978951 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 978951

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com