Cum se efectuează un upgrade pe loc (reinstalare) de Windows XP

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 978788 - View products that this article applies to.

Pentru a continua primi actualizări de securitate pentru Windows, asigurați-vă că rulați Windows XP cu pachet Service Pack 3 (SP3). Pentru mai multe informații, consultați această pagină web Microsoft: Sprijinul se termină pentru unele versiuni de Windows

Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Importante Reinstalarea sistemului de operare Windows sau efectuarea unui upgrade pe loc de sistemul de operare este un pas extrem de depanare care ar trebui să ia doar dacă înțelegi deplin ramificații și riscurile implicate. Dacă decideți să facă acest pas, asigurați-vă că aveți original Windows XP instalare mass-media și cheie produs care a fost inclusă în sistemul de operare. Dacă nu sunteți confortabil încearcă pentru a reinstala sau a repara Windows sistem de operare, ați putea dori să contacta?i producătorul computerului pentru ajutor sau de a aduce computerul la un spațiu de lucru pentru documente de reparații profesionale.

Acest articol descrie două metode pentru a efectua un upgrade pe loc (reinstalare) de Windows XP. Dacă ați ajuns la acest articol asteptam pentru a găsi alte informații, vă rugăm să folosiți caseta de căutare din partea de sus a acestei pagini pentru a găsi conținut mai adecvate pentru a rezolva problema dvs.

Un upgrade pe loc este numit, de asemenea, o instalare de reparare. Această opera?ie reinstalează Windows XP în același folder de pe computer unde a fost instalat inițial. Poate doriți să efectuați un upgrade pe loc dacă instalarea Windows XP trebuie reparată și, dacă este adevărată una dintre următoarele condiții:
 • Nu se poate porni Windows XP în mod protejat. Pentru mai multe informații despre cum se pornește computerul cu Windows XP în mod protejat, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  315222O descriere a opțiunilor de încărcare sigură modul în Windows XP
 • Nu se poate porni Windows XP după ce instalați o actualizare software Microsoft.
 • Există o problemă de registry care nu poate fi rezolvată utilizând alte instrumente cum ar fi Restabilire sistem. Pentru informații suplimentare despre Restabilire sistem, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  306084Cum se restabilește sistemul de operare la o stare anterioară în Windows XP
 • Trebuie să aplicați permisiuni implicite (fișier și registry) la instalarea Windows XP. Această condiție se poate întâmpla dacă fișierele de program sunt lipsește sau este deteriorat după ce faceți modificări sau actualizări computerului sau programelor.
 • Trebuie să înregistrați componente COM și fișiere Windows File Protection (WFP). Această condiție apare din cauza lipsei sau deteriorării unor fișiere de sistem.
 • Trebuie să utilizați program de instalare Windows pentru a enumera din nou dispozitivele Plug and Play. Aceasta include nivel de abstractizare hardware (HAL).
Acest conținut este proiectat pentru un intermediar pentru un utilizator de calculator avansat. Există mai multe legături în acest articol, care duce la alte articole cu informații suplimentare. Ar putea găsi-l ușor de urmat pași dacă imprimați mai întâi acest articol.

Informații suplimentare

Rezolvarea problemelor

Înainte de a începe o reinstalare, vă rugăm să revizuiască aceste articole depanare și examinați următoarele "Când nu ar trebui să reinstalați" secțiune pentru a determina dacă este necesară reinstalarea.

Dacă vă simțiți confortabil despre efectuarea de depanare, examinați următoarele articole din bază de cunoștințe Microsoft înainte de a începe reinstalarea:
308041 Avansate depanare pentru probleme generale de pornire în Windows XP
308029 Avansate depanare pentru probleme de închidere în Windows XP
307654 Cum să instalați și să utilizați Consolă de recuperare în Windows XP
Dacă nu sunteți confortabil despre efectuarea de depanare, puteți continua să secțiunea următoare, sau ați putea dori să cereți ajutorul cuiva sau să contactați Microsoft Support.

Când nu ar trebui să reinstalați

O reinstalare poate rezolva problema cu care vă confruntați. Vă rugăm să revedeți această secțiune pentru a vedea dacă o reinstalare este potrivit pentru situația dvs.

Repararea unei componente

Nu efectuați o reinstalare pentru a repara o componentă sau un program care este instalat nu. Dacă aveți permisiunile necesare, utiliza?i elementul Adăugare sau eliminare programe din Panou de control sau reinstalați componenta sau programul în loc de Windows. Pentru a deschide Adăugare sau eliminare programe în Windows XP, faceți clic pe Începe, faceți clic pe Panou de control, apoi faceți clic pe Adăugare sau eliminare programe.

Problema de cont utilizator

Nu efectuați o reinstalare pentru a încerca să rezolvați o problemă cu un cont de utilizator, parola sau locale de profil. Pentru a determina dacă problema este legată de un cont de utilizator, parola sau locale de profil, a crea un alt cont de utilizator (dacă aveți permisiunile solicitate), și apoi conectați-vă la acel cont pentru a vedea dacă problema este rezolvată.Pentru mai multe informații despre crearea unui nou cont de utilizator în Windows XP, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
279783Cum se creează și se configurează conturile de utilizator în Windows XP

Restabilire sistem

Dacă reinstalați Windows XP, toate punctele de restabilire existente sunt eliminate și un nou punct de restabilire checkpoint sistem este creat după ce se termină reinstalarea. Nu efectuați o reinstalare dacă trebuie să utilizați Restabilire sistem pentru a restabili computerul la starea anterioară.Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
301224Sistem pauză "puncte de restaurare" sunt lipsesc sau sunt șterse

Programe terțe

Reinstalați pentru a rezolva o problemă cu terțe programe, fișiere sau intrări de registry. Contactați producătorul programului terț pentru a rezolva orice probleme.

Probleme de disc

Reinstalați Dacă bănuiți că aveți probleme de pe hard disk. Pentru informații suplimentare despre verificarea erorilor de disc, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
315265Cum se efectuează verificarea în Windows XP erorilor de disc
308041 Avansate depanare pentru probleme generale de pornire în Windows XP
Puteți contacta, de asemenea, producătorul computerului pentru mai multe informații despre depanarea probleme de pe hard disk.

Dispozitive terțe

Reinstalați Dacă bănuiți că aveți o problemă cu un dispozitiv terț. Determinați dacă cele mai recente drivere de dispozitiv sunt instalate pentru dispozitiv. Contactați producătorul dispozitivului către terți pentru a rezolva orice probleme.

Dacă după revizuirea această secțiune, trebuie să reinstalați Windows XP, continuați cu secțiunea următoare.

Înainte de a reinstala Windows XP

Revedeți următoarele subiecte înainte să reinstalați Windows XP. Aceste subiecte prezintă o mulțime de informații și poate părea complexă, dar citind aceste informații vă va ajuta să înțeleagă în mod clar ceea ce aveți nevoie și ce trebuie să faci înainte de reinstalarea Windows XP.

Cerințe preliminare

CD de instalare Windows
Înainte de a începe, am CD-ul de instalare Windows și cheie produs disponibil. Fără acestea, nu se poate reinstala Windows. Dacă Windows a fost preinstalat pe computer, contacta?i producătorul computerului pentru ajutor la obținerea fișierelor de instalare Windows și cheia produsului.
Drivere de dispozitiv
Multe dintre driverele pentru componentele hardware sunt integrate în Windows. Însă, dispozitive cum ar fi imprimante, monitoare, plăci grafice, plăci de sunet, modemuri, unități externe și scanere au de obicei separat de instalare CD-uri. Dacă nu aveți toate driverele pentru componentele hardware, puteți descărca driverele de pe Internet și apoi scrieți-le un CD.

În cazul în care computerul necesită un driver de dispozitiv terțe de stocare în masă sau nivel de abstractizare hardware (HAL), asigurați-vă că aveți o copie a fișierelor pe un separate de stocare înainte de a începe reinstalarea.
Internet Explorer 7
Dacă Internet Explorer 7 este instalat pe computer, trebuie să dezinstalați înainte să reinstalați Windows XP.Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
917964Cum să efectuați o instalare de reparare a Windows XP, dacă este instalat Internet Explorer 7
Programe
Colectați și să stocați CD-uri și rezultat chei pentru programe într-o locație adecvată, astfel încât să puteți reinstala programele după ce ați reinstalat Windows. Aceste programe pot include următoarele:
 • Programele Microsoft Office
 • software antivirus
 • Software de scriere CD
 • Furnizorul de Internet software-ul
Datele de backup
Înainte de a reinstala Windows, spate sus toate datele importante într-o altă amplasare. Datele pe care doriți să spate sus putea include următoarele:
 • Documentele mele (documente, imagini, muzică, clipuri video)
 • Foldere de program (date de configurare, datele utilizatorului)
 • Favorite
 • Agende
 • Mesajele de poștă electronică
 • Șabloane de document
 • Macrocomenzi
 • Boilerplates
Originale face o copiere de rezervă ale fișierelor registry (situat în folderul %systemroot%\Repair) sunt înlocuite după terminarea reinstalare. Aceste originale fișierele registry din folderul Repair au fost create fie atunci când ați pornit Windows XP sau când ați utilizat ultima Utilitarul Backup de rezervă pentru starea sistemului. Dacă credeți că trebuie să utilizați copiile de rezervă registry după ce se termină reinstalarea, copiați aceste fișiere de rezervă de registry în altă locație înainte să efectuați reinstalarea.
Setările de rețea
Aveți posibilitatea să restabiliți anumite setări de rețea după ce reinstalați Windows. Înainte să începeți reinstalarea, înregistrați setările de rețea ale computerului astfel încât ele pot fi ușor disponibile dacă acest pas este necesar. Aceste setări includ următoarele:
 • nume de sign-in computerului
 • Grup de lucru sau la un domeniu
 • Setări TCP/IP
Pentru a găsi aceste setări, efectuați următorii pași:
 1. Pentru a găsi aceste setări, faceți clic pe Începe apoi faceți clic pe Alerga.
 2. Tip controlul ncpa.cpl în Deschise câmp text și apoi faceți clic pe ok.
 3. Faceți clic dreapta pe Local Area Connection și apoi faceți clic dreapta Proprietăți.
 4. Înregistrați setările de rețea.
Informa?ii furnizor de Internet
Pentru a vă asigura că este posibilă reconectarea la Internet după ce ați reinstalat Windows, înregistrați informațiile de furnizorul de Internet. Aceasta include nume de sign-in de utilizator, parola informații și nume de fermă de servere de mail.
Secvența de pornire
Avertizare Această procedură poate implica modificarea setărilor CMOS (complementare Metal oxid Semiconductor) și modificarea bază Input/Output System (BIOS). Modificările incorecte făcute în BIOS-ul computerului poate duce la probleme serioase. Microsoft nu poate garanta că problemele care rezultă din modificări în BIOS-ul poate fi rezolvată. Modificați setările CMOS la propriul risc. Setările CMOS și BIOS incorecte sau deteriorate pot provoca probleme de pornire sau probleme de închidere.

Dacă trebuie să ajustați secvența de pornire BIOS-ul computerului astfel încât să puteți începe de pe CD de instalare, secvența ar trebui să fie în următoarea ordine:
 • Unitatea de CD
 • Hard-disk
 • Unitate de dischetă
În timpul pornirii, BIOS-ul caută un disc care are un sistem de operare se poate încărca. Pe un computer care are instalat un sistem de operare, acest lucru este, de obicei pe hard disk. BIOS-ul este configurat pentru a căuta discuri pe computer într-o anumită ordine, numit secvența de pornire. Dacă hard diskul computerului este configurat in BIOS ca primul disc în secvența de pornire, computerul pornește utilizând hard disk și nu de căutare unitate CD pentru un disc de pornire.

Pentru a configura în BIOS pentru a unității CD pentru un disc de pornire de căutare înainte de a cauta pe hard disk, urmați acești pași:
 1. Reporni?i computerul.
 2. Când computerul pornește în primul rând, se efectuează de putere-testare automată (POST). Acest test verifică că funcționează toate dispozitivele conectate. Ca parte a postului, se verifică memoria. În timpul testării memoriei, va apărea un mesaj care vă spune cum se accesează BIOS-ul. De exemplu, este posibil să vedeți următorul mesaj sau un mesaj similar care explică cum să încep configurarea BIOS:
  APĂSAȚI DEL PENTRU A INTRA SETUP
  În acest exemplu, trebuie să apăsați tasta DEL imediat după testul de memorie este terminat pentru a începe procesul de instalare. Va trebui să apăsați cheie mai multe ori să vă asigurați că vă accesa BIOS setup.

  Sfat Există alte chei care pot oferi acces la BIOS-ul. Acestea includ următoarele:
  • F1
  • F2
  • F10
  • CTRL + ENTER
  • ALT + ENTER
  • CTRL + ALT + ESC
  • CTRL + ALT + INSERT
  Dacă nu sunteți sigur cum la spre accent BIOS setup, consultați manualul de utilizare pentru placa de baza computerului.
 3. Căutați setările de secvența de pornire (cunoscut ?i ca secvență de încărcare sau ordinea de bootare). De obicei, utilizați tastele săgeată pentru a naviga prin meniuri și setări.
 4. Atunci când găsiți setarea secvența de pornire, de obicei, apăsați ENTER pentru a-l modifica. Apăsați pe semnul plus (+) sau minus (-) cheie până la unitatea de CD este selectat ca discul de pornire.

  Sfat Mai multe informații despre modificarea BIOS-ului pot fi găsite în manualul utilizatorului. De obicei, conține descrieri de meniuri și instrucțiuni despre cum să modificați opțiunile. BIOS-ul în sine conține de obicei Ajutor contextual cu pași individuale.
 5. De îndată ce aveți specificat unitatea CD ca primul loc pentru a căuta un disc de pornire, aveți posibilitatea să, de obicei, apăsați ESC pentru a reveni la meniurile. În meniul principal, selecta?i op?iunea A SALVA ȘI IEȘIRE INSTALARE sau o opțiune similară. Când confirmarea SALVAȚI CMOS ȘI IEȘIRE sau o opțiune similară apare, selecta?i da.
 6. Dacă nu puteți selecta da, tastați litera y.

  Notă BIOS-ul utilizează un aspect tastatură QWERTY. Dacă setările pentru tastatură urmați un aspect diferit, trebuie să apăsați tasta Y, așa cum apare pe o tastatură QWERTY.
 7. După ce ieșiți de configurare BIOS, computerul va reporni.
 8. Asigurați-vă că computerul pornește utilizând unitatea de CD. Introduceți CD-ul de instalare Windows XP și reporniți computerul. Dacă este de succes, puteți începe reinstalarea Windows XP.
Dacă nu sunteți confortabil încearcă să îndeplinească această sarcină, poate doriți să întreb pe cineva cine stii pentru ajutor. Sau poate doriți să contactați Microsoft Support pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.
Windows XP preinstalat
Dacă Windows XP a fost preinstalat pe computer, consultați următorul articol înainte de a continua cu reinstalare:
312369 Este posibil să pierdeți date de program sau setări după reinstalarea, repararea sau efectuarea unui upgrade Windows XP
Notă Dacă Windows XP a fost preinstalat pe computer, nu poate avea opțiunea de reparare poate solicita în timpul procesului de reinstalare. Contacta?i producătorul computerului pentru a vă asigura că aveți CD de instalare pentru o instalare de reparare.
Windows XP pachet Service Pack 2
Dacă Windows XP pachet Service Pack 2 (SP2) este deja instalat pe computer, trebuie să reinstalați SP2 după ce reinstalați Windows XP. O modalitate de a face aceasta este să combinați fișierele SP2 cu fi?ierele Windows XP și să le reinstalați în același marcă de timp. Urmați linkurile din această sec?iune pentru a încerca această metodă.

Notă Există două metode pentru a reinstala SP2 separat, după ce ați reinstalat Windows XP. Puteți găsi aceste două metode în "După ce reinstalați Windows XP" secțiune.

Notă Pachetele pachet Service Pack sunt cumulative. Fiecare pachet Service Pack nou conține toate remedierile incluse cu cel anterior și toate remedierile noi. Nu trebuie să instalați o versiune anterioară a unui pachet de service înainte de a instala cea mai recentă versiune. De exemplu, trebuie doar să instalați Windows XP pachet Service Pack 2 (SP2), nu trebuie să instalați Windows XP pachet Service Pack 1a (SP1a).

Reinstalați Windows XP

Pentru a reinstala Windows XP, încercați oricare dintre următoarele metode. Dacă primul metoda nu funcționează, încercați a doua.

Notă Poate doriți să deconectați de la Internet în timpul instalării. Acest lucru ajută la protejarea împotriva utilizatorilor rău intenționați.

Metoda 1: Începeți reinstalarea de Windows XP

Pentru a reinstala Windows XP utilizând Windows XP CD-UL, urmați acești pași:
 1. Porniți computerul.
 2. Inserați CD-ul Windows XP în unitatea CD sau DVD șofer computerului.
 3. Bine ati venit la pagina de Windows XP, faceți clic pe Instalați Windows XP.
 4. Bine ati venit la pagina de instalare Windows, faceți clic pe Upgrade-ul (recomandat) în Tip de instalare casetă (dacă nu este deja selectată), și apoi faceți clic pe Următoarea.
 5. Pagina termenii licenței, faceți clic pe Accept acest acord, apoi faceți clic pe Următoarea.
 6. Pe pagina de al tău rezultat cheie, tasta?i cheia de 25 de caractere a produsului în Cheie produs cutii, și apoi faceți clic pe Următoarea.
 7. Pagina a lua Updated Setup Files, selectați opțiunea pe care doriți, și apoi faceți clic pe Următoarea.
 8. Urmați instrucțiunile care apar pe ecran pentru a reinstala Windows XP.
Dacă ați încheiat cu succes reinstalare, felicitări. Sunt aproape gata. Vă rugăm să continuați să "După ce reinstalați Windows XP" secțiune pentru a termina.

Dacă ați primit o eroare sau reinstalarea nu a terminat, încerca?i metoda 2.

Metoda 2: Reparare a instala Windows XP pornind computerul de pe CD-ul Windows XP

Notă Dacă Windows XP a fost preinstalat pe computer, trebuie CD de instalare pentru a reinstala. Contacta?i producătorul computerului pentru a vă asigura că aveți CD-ul de instalare pentru o instalare de reparare.

Pentru a reinstala Windows XP pornind computerul de pe CD-ul Windows XP, urmați acești pași:
 1. Inserați CD-ul Windows XP în unitatea CD sau DVD șofer computerului și apoi reporniți computerul.
 2. Când primiți mesajul "Press any key to boot from CD" pe ecran, apăsați o tastă pentru a porni computerul de pe CD-ul Windows XP.
 3. Va apărea următorul mesaj pe bine ati venit la Ecran de început de configurare:
  Această parte a programului de instalare pregătește Microsoft Windows XP pentru executarea pe computer: Pentru a configura Windows XP acum, apăsați ENTER. Pentru a repara instalarea Windows XP utilizând Consolă de recuperare, apăsați R. Pentru a părăsi instalarea fără a instala Windows XP, apăsați tasta F3.
 4. Comunicat de presă INTRODUCEȚI pentru a configura Windows XP.
 5. Pe Windows XP Licensing Agreement ecran, apăsați F8 de acord cu acordul de licență.
 6. Asigurați-vă că instalarea curentă de Windows XP este selectată în caseta și apăsați RADU pentru a repara Windows XP.
 7. Urmați instrucțiunile care apar pe ecran pentru a reinstala Windows XP. După ce reparați Windows XP, poate fi necesar să reactivați copia de Windows XP.Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  310064Cum se depanează problemele de instalare Windows XP când faceți upgrade la Windows 98 sau Windows Millennium Edition
Dacă ați încheiat cu succes reinstalare, felicitări. Sunt aproape gata. Vă rugăm să continuați să "După ce reinstalați Windows XP" secțiune pentru a termina.

Dacă ați primit o eroare sau dacă reinstalarea în funcție a terminat nu, din păcate, acest articol nu a rezolvat problema. Pentru următorii pași, poate doriți să întreb pe cineva cine stii pentru ajutor. Sau, poate doriți să contactați Microsoft Support pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.

După ce reinstalați Windows XP

După ce ați terminat de reinstalare, complet următoarele sarcini finală.

Rețineți, de asemenea, poate doriți să activați paravanul de protecție din Internet Explorer. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
283673Cum pentru a activa sau dezactiva Paravanul de protecție în Windows XP

Reinstalați Windows XP pachet Service Pack 2

Dacă Windows XP pachet Service Pack 2 (SP2) a fost instalat pe computer înainte de a vă reinstalat Windows XP, trebuie să reinstalați SP2. Dacă nu a făcut reinstala deja SP2 cu Windows XP în secțiunea precedentă, utilizați una dintre următoarele metode pentru a reinstala SP2 acum.
Metoda 1: Utilizați serviciu pack CD și reinstalați pachetul pachet Service Pack, după ce reinstalați Windows XP
Metoda 2: Descărcați pachetul de serviciu după ce reinstalați Windows XP
Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322389Cum se obține ultimul pachet de service Windows XP

Reinstalați toate actualizările la Windows

După ce reinstalați Windows XP, trebuie să reinstalați toate actualizările la Windows, de asemenea. Pentru a reinstala actualizările Windows, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://Update.Microsoft.com

Reinstalați Internet Explorer 7

Când Windows XP este reparat și este rulează corect, reinstalați Internet Explorer 7. Pentru aceasta, va trebuie pachetul de instalare Internet Explorer 7. Acest pachet este disponibil prin intermediul Actualizare Windows. De asemenea, pachetul poate fi încă pe computer de la prima dată că ați instalat Internet Explorer 7. Găsiți pachetul de instalare în folderul în care ați salvat fișierele și reinstalați programul.

Notă Acest pachet se poate afla în folderul fișiere Internet temporare. Dacă nu găsiți pachetul de instalare Internet Explorer 7, vizitați următorul site Web Microsoft pentru a obține acest pachet:
http://www.Microsoft.com/Windows/ie/downloads/default.mspx
Pentru a vă conecta la site-ul de descărcare Microsoft, trebuie să aveți un browser Web funcțional. Dacă Internet Explorer 6 nu funcționează pe computer după ce dezinstalați Internet Explorer 7, nu puteți descărca pachetul de instalare Internet Explorer 7. În această situație, puteți utiliza un computer cu un browser Web funcțional să descărcați pachetul de instalare Internet Explorer 7. Apoi, utilizați o unitate partajată în rețea pentru a instala programul pe computerul reparat. Dacă nu utilizați o rețea partajată în acest scop, copiați pachetul de instalare Internet Explorer 7 pe un CD și instalați Internet Explorer 7 pe computerul reparat de pe CD.

Dacă ați avut dificultăți în completarea acestor pași finală, din păcate, acest conținut este imposibilitatea de a vă ajuta în continuare. Deci, ați putea dori să cereți ajutorul cuiva sau doriți să contactați asistența.

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre cum se depanează problemele specifice de instalare Windows XP, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
312369Este posibil să pierdeți date de program sau setări după reinstalarea, repararea sau efectuarea unui upgrade Windows XP
312368 Pierderea acoperire de date se produce după reinstalarea, repararea sau upgrade-ul Windows XP
Pentru mai multe informații despre program de instalare Windows XP, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
286463note privind versiunea ale programului de instalare Windows XP conținute în fișierul Pro.txt
306824 note privind versiunea ale programului de instalare Windows XP conținute în fișierul Home.txt
286647 Conținutul fișierului Windows XP Read1st.txt

Proprietă?i

ID articol: 978788 - Ultima examinare: 5 martie 2013 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kbexpertiseinter kbresolve kbfirewall kbhowto kbenv kbinfo ocsso kbmt KB978788 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 978788

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com