Windows Server Update Services houdt opnieuw installeren van de update voor basiscertificaten die is beschreven in KB 931125 op clients waarop Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 978335 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Windows Server Update Services gebruikt om updates te implementeren, kunt u vinden dat de update voor basiscertificaten die wordt beschreven in Knowledge Base-artikel 931125 op clients waarop Windows XP wordt opnieuw installeren Windows Server Update Services.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de update voor basiscertificaten wordt regelmatig bijgewerkt. Bovendien zijn er vier updates voor basiscertificaten die worden uitgebracht. Daarom ziet u een update dezelfde naam heeft vaak geïnstalleerd.

Oplossing

Dit probleem stelt Windows Server Update Services weigeren alle updates van de hoofdmap, behalve de laatste op de server Windows Server Update Services. U doet dit als volgt:
 1. Open de console Beheer van Windows Server Update Services. In deUpdateslijst, zoek de volgende updates:
  • 'Update voor basiscertificaten' (releasedatum: 20-2-2009)
  • 'Update voor basiscertificaten' (releasedatum: 22-9-2009)
  • 'Update voor basiscertificaten' (releasedatum: 24-2-2009)
  • 'Update voor basiscertificaten' (releasedatum: 26-5-2006)
  OpmerkingU moet wijzigen van filters in deUpdateZie de update knooppunt. Stel hiervoor deStatusfilteren opElke, en deGoedkeuringfilteren opAfgewezen. Als de update nog steeds niet wordt weergegeven, stelt u deGoedkeuringfilteren opAlle behalve geweigerd.
 2. De updates worden geweigerd, behalve bevestigen'Update voor basiscertificaten' (releasedatum: 22-9-2009). Als de update niet wordt geweigerd, met de rechtermuisknop op de update en klik vervolgens opWeigeren.
 3. De update goedkeuren'Update voor basiscertificaten' (releasedatum: 22-9-2009). U doet dit door met de rechtermuisknop op de update, klikt u opGoedkeuren, en klik vervolgens opOK.

  OpmerkingGeen wijzigingen aanbrengen aan de instellingen voor goedkeuring in deUpdates goedkeurenhet dialoogvenster.
 4. Computers moeten nu voltooien detectie voor Windows Server Update Services-server en eventuele updates nu ontvangt. U kunt als volgt controleren of een computer kan de updates worden gesynchroniseerd:
  1. Open een opdrachtprompt.
  2. Typ de volgende opdracht:
   wuauclt.exe/detectnow
  3. Druk opINVOEREN.
 5. Controleer het bestand WindowsUpdate.log te controleren of de synchronisatie is gelukt. U moet de opdracht die wordt vermeld in stap uitvoeren4btwee keer. Omdat in sommige gevallen de eerste synchronisatie maar opeenvolgende mislukt slagen synchronisaties.
 6. Herhaal deze procedure op elke server als u een hiërarchie van servers met Windows Server Update Services. Deze procedure moet u opstarten vanaf de server op het hoogste niveau.

  OpmerkingAls een van de servers een onderliggende replicaserver is, dit wijzigen autonome via deBron van update en proxyserverdialoogvenster kan worden geopend inOpties. Deze stappen en wijzig de autonome server aan een onderliggende replicaserver.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over de update voor basiscertificaten:
931125Windows Basiscertificaatprogramma voor leden

Eigenschappen

Artikel ID: 978335 - Laatste beoordeling: zondag 11 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2002
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2004
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Starter Edition
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Trefwoorden: 
kbtshoot kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbprb kbmt KB978335 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:978335

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com