Windows 7 ISO-bestand op een DVD branden

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 977640 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Als u Windows 7 uit met de optie voor het downloaden van de installatiebestanden van een online winkel koopt, u de keuze van het downloaden van Windows 7 in mogelijk aangeboden het.ISO-indeling. Dit type bestand kan worden gebruikt voor het maken van een opstartbare Windows 7 DVD voor installatie.

Een ISO-bestand is een speciaal soort bestand kan niet worden gebrand op een DVD als elk ander bestand. Als u Windows 7 ISO-indeling hebt gedownload, hebt u uitpakken en het bestand naar een DVD branden met een programma dat is ontworpen voor de taak.

Meer informatie

Mogelijk hebt u al een programma geïnstalleerd op uw computer een ISO-bestand op een DVD kunt branden. Vaak computerfabrikanten software voor het branden van muziek, video en gegevens kunnen ook een ISO-bestand op een DVD branden. Voorbeelden van dergelijke programma's zijn Nero, Roxio en Sonic. Raadpleeg de documentatie bij uw computer voor aanwijzingen over het gebruik van dergelijke software een ISO-bestand op een DVD branden.

Zoeken naar software om een ISO op DVD branden

U kunt ook software voor het branden van een ISO-bestand op DVD op verschillende websites vinden. Producten zoalsNero,Roxio, enSoniczijn beschikbaar voor aankoop en ze veel functies voor audio en video zijn naast branden mogelijkheden. Evaluatieversies of soms gratis zijn programma's die u kunnen ISO-bestanden naar DVD branden regelmatig beschikbaar. Zorg ervoor dat u de voorwaarden van de licentie voor software voordat de installatie controleren.

ISO branden software zoeken

Twee van de meest voorkomende websites voor het zoeken naar software ISO-bestanden naar DVD kunt branden zijn als volgt:Ga naar de introductiepagina van de website te zoeken naar software op deze sites en typ in het zoekveldISO branden. Als een programma in de zoekresultaten wordt aangeduid als 'Sponsored', betekent dat de softwareontwikkelaar een overeenkomst met de site hun programma weergeven boven aan de lijst heeft gemaakt.

Het beste programma kiezen

Voordat u een programma downloaden op de programmanaam en lees de gedetailleerde beschrijving. De beschrijving moet het programma voor het branden van ISO-bestand kan worden vermeld. Andere details te houden met elk programma zijn:
 • Besturingssysteem
  Maak zeker dat die het programma het besturingssysteem op uw computer geïnstalleerd werkt.
 • Licentietype en prijs
  Sommige toepassingen zijn vrij, vrij om te proberen of een aankoop vereist label.
 • Feedback van gebruikers
  Opmerkingen die door andere gebruikers kunnen worden informatieve. Er is vaak een restrictiesysteem en een verkoopkans bekijken wat anderen hebben gezegd.

Bepaalde programma's die u kunt gebruiken

Sites voor het downloaden en de software die in dit document niet door Microsoft zijn geviseerd en hun eigen voorwaarden gebruik en licentie overeenkomsten vallen.

De volgende lijst van programma's is uitgebreid, maar biedt enkele veelvoorkomende toepassingen een ISO-bestand op een DVD kunnen branden. Deze voorbeelden kunt instructies geven over het kiezen van de beste software voor uw behoeften.Nadat u hebt gekozen het programma te installeren, hebt u downloaden en uitvoeren van het bestand. Zorg ervoor dat lees dat het installatiescherm en eventuele instructies Help-bestanden opgenomen. De meeste programma's bevatten een Help-menu instructies voor functies bevat zoals ISO-installatiekopieën op DVD branden.

Status

De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 977640 - Laatste beoordeling: dinsdag 27 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
Trefwoorden: 
kbexpertisebeginner kbsurveynew kbinfo kbmt KB977640 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:977640

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com