Arhangheli cele mai bune practici Analyzer este acum disponibil pentru Windows Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 977239 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

De Windows management, cele mai bune practici sunt linii directoare pentru a configura un server, astfel cum sunt definite de către experți. De exemplu, este considerat o bună practică pentru cele mai multe tehnologii server pentru a menține porturilor deschise, care sunt necesare pentru tehnologii de a comunica cu alte computere din rețea și, de asemenea, să blocheze porturile neutilizate. Întrucât cea mai bună practică încălcări, chiar foarte importante cele mai bune practici încălcări, nu sunt neaparat problematice, ele indică configurații de server, care poate duce la o performanță slabă, fiabilitate slaba, conflicte neașteptate, riscuri de securitate sporite sau alte potențiale probleme.

Notă Această actualizare a fost revizuit pe 23 octombrie 2012 se aplică Windows Server 2008 R2 pachet Service Pack 1. Dacă ați aplicat anterior versiunea originală a actualizării KB 977239, este necesară nicio altă acțiune. Dacă nu ați instalat anterior această actualizare, trebuie să aplicați această actualizare.

Informații suplimentare

Ce este cele mai bune practici Analyzer?

Cele mai bune practici Analyzer (BPA) este un instrument de management server care este disponibil în Windows Server 2008 R2. BPA rapoarte cele mai bune practici încălcări de administrator după BPA scaneaza rolurile instalate pe Windows Server 2008 R2. Administratorii pot filtra informațiile inutile la BPA rapoarte care nu au pentru a vedea. Administratorii pot efectua sarcini BPA utilizând fie Server Manager GUI sau Windows PowerShell cmdlet. Pentru mai multe informații despre cele mai bune practici Analyzer și scanează, consultați cele mai bune practici Analyzer ajuta.

Despre politică de rețea și consolidare servicii de acces BPA actualizare

Actualizare descris conține cele mai bune valori de referință de practică împotriva cărora poate fi evaluată politică de rețea și consolidare servicii de acces (de asemenea cunoscute ca Arhangheli) rulează pe Windows Server 2008 R2. După această actualizare este instalat pe un server care execută Windows Server 2008 R2, puteți rula cele mai bune practici Analyzer scanează pe rețeaua de politica și consolidare servicii de acces care vă va ajuta să aducă rolul în conformitate cu cele mai bune practici.

Aveți posibilitatea să utilizați politică de rețea și consolidare servicii de acces de actualizare pentru cele mai bune practici Analyzer pentru a scana un server care execută următoarele consolidare servicii rolul:
  • Server de politică de rețea
  • Autoritatea de înregistrare de sănătate
  • consolidare servicii de acces la distanță și rutare
BPA vă poate ajuta să identificați configurații politică de rețea și consolidare servicii de acces care nu sunt conforme cu cele mai bune practici de Microsoft pentru acest rol. Scanare rezultate sunt afișate ca o listă că puteți sorta de severitate, și includ recomandări pentru fixarea probleme și linkuri către instrucțiuni. Fără modificări de configurare să apară automat, executând clic pe scanare.

Informa?ii despre Update

Fișierul următor este disponibil pentru descărcare de la Microsoft Download Center:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum set de actualizări.

Proprietă?i

ID articol: 977239 - Ultima examinare: 23 octombrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
Cuvinte cheie: 
atdownload kbinfo kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbhowto kbmt KB977239 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 977239

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com