U ontvangt de Windows Time-Service gebeurtenis-id 24, 29 en 38 op een gevirtualiseerde domeincontroller waarop een hostserver op basis van Windows Server 2008 met Hyper-V

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 976924 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer de Windows Time Service (W32Time) met een primaire domeincontroller synchroniseert, worden de volgende gebeurtenissen vastgelegd in een systeemlogboek gevirtualiseerde domeincontroller zich bevindt. Gevirtualiseerde domeincontroller wordt in een gastbesturingssysteem op een hostserver waarop Windows Server 2008 met Hyper-V uitgevoerd.
Gebeurtenistype: waarschuwing
Bron: W32Time
Categorie: geen
Gebeurtenis-ID: 24
Datum: datum
Tijd: tijd
Gebruiker: N.v.t.
Computer: computernaam
Beschrijving:
Tijdprovider/NtpClient: Geen geldige reactie heeft zijn ontvangen van domeincontroller Yourpdc.forestroot.com na 8 pogingen. Deze domeincontroller wordt verworpen als een tijdsbron en de NtpClient probeert om een nieuwe domeincontroller te synchroniseren.

Gebeurtenistype: fout
Bron: W32Time
Categorie: geen
Gebeurtenis-ID: 29
Datum: datum
Tijd: tijd
Gebruiker: N.v.t.
Computer: computernaam
Beschrijving: De tijdsprovider NtpClient is geconfigureerd keer ophalen uit een of meer tijdsbronnen echter geen bronnen momenteel toegankelijk zijn. Een bron geen pogingen worden gedaan gedurende 15 minuten. Tijdservice heeft geen nauwkeurige tijdsbron. Zie Help en ondersteuning op http://support.microsoft.com voor meer informatie.

Het gebeurtenistype Informatiegebeurtenis
Bron: W32Time
Categorie: geen
Gebeurtenis-ID: 38
Datum: datum
Tijd: tijd
Gebruiker: N.v.t.
Computer: computernaam
Beschrijving: De tijdsprovider NtpClient niet bereiken of ontvangt momenteel ongeldige tijdsgegevens van Yourpdc.forestroot.com.


Als u Windows tijd Services foutopsporing op de domeincontroller logboekregistratie inschakelt, wordt informatie van de volgende strekking geregistreerd in het logboek voor foutopsporing:
149040 14: 15: 14.2970940s - logboekinformatie: de time-service is nu tijd synchroniseren met tijd bron tijdsynchronisatie VM IC-provider.

Oorzaak

Gevirtualiseerde domeincontrollers die worden uitgevoerd op een gastbesturingssysteem mogen hun systeemklokken synchroniseren met de klok van de host-besturingssysteem op een hostserver waarop Windows 2008 met Hyper-V. Omdat domeincontrollers hun eigen tijd synchronisatiemechanisme hebben, vastgelegd gevirtualiseerde domeincontroller worden vermeld in de sectie 'Symptomen' in het systeemlogboek gebeurtenissen.

Als domeincontrollers tijd van hun eigen bron synchroniseren en synchroniseren van de tijd van de host, veranderen domeincontroller tijd vaak. Omdat veel domain controller taken zijn gekoppeld aan de systeemtijd, kan springen in de systeemtijd achtergebleven objecten blijven in cache en replicatie stoppen.

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, moet u de tijdsynchronisatie host gevirtualiseerde domeincontrollers die worden uitgevoerd op een gastbesturingssysteem uitschakelen.

Tijdsynchronisatie op de host met Integration Services uitschakelen en configureren de gevirtualiseerde domeincontroller de standaard Windows Time Service (W32time) domein hiërarchie tijdsynchronisatie accepteren. U doet dit als volgt:
 1. Open Hyper-V-beheer.
 2. Klik opInstellingen.
 3. Klik opIntegratieservices.
 4. Schakel deTijdsynchronisatieoptie.
 5. Hyper-V-beheer afsluit.
 6. Start de server opnieuw.

Referenties

Zie de volgende Microsoft TechNet-artikel voor meer informatie over gevirtualiseerde domeincontrollers:
Overwegingen voor de implementatie van gevirtualiseerde domeincontrollers
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/dd348449 (WS.10) .aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 976924 - Laatste beoordeling: dinsdag 16 juli 2013 - Wijziging: 2.2
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Hyper-V Server 2008 op de volgende platformen
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
 • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 op de volgende platformen
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
Trefwoorden: 
kbhyperv kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB976924 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 976924

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com