Guided Help: Het beveiligd bureaublad in Windows 7 uitschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Sluiten Sluiten
Artikel ID: 975788 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Met deAltijd waarschuwenofStandaardGebruikersaccountbeheer ingeschakeld stellen wordt uw bureaublad grijs wanneer u een wijziging op uw computer worden gewaarschuwd. U moet goedkeuren of weigeren het verzoek in het UAC-dialoogvenster voordat u iets anders op uw computer kunt doen. Dit probleem is bekend als debeveiligd bureaublad.

De methoden die in dit artikel wordt beschreven hoe u het beveiligde bureaublad uitschakelen zonder de UAC-niveau. Dit artikel kan handig zijn als u altijd wilt worden gemeld (de veiligste UAC niveau) terwijl u niet dat het beveiligde bureaublad wilt.

OpmerkingAls u gewaarschuwd wanneer programma's proberen te brengen wijzigingen, maar geen beveiligd bureaublad, verplaatst de dia UAC positie onder de standaardinstelling.

Meer informatie

Methode 1: Het beveiligde bureaublad uitschakelen via Groepsbeleid


Opmerking:Als u Windows 7 Home Basic of Windows 7 Home Premium of een editie van Windows 7 met de Editor voor lokaal groepsbeleid gebruikenMethode 2.

1.Typesecpol.mscin deStart zoekenhet vak en druk op ENTER.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
secpol.msc


2.Vouw in de consolestructuurLokaal beleid, en klik vervolgens opBeveiligingsopties. Schuif omlaag en dubbelklik in het detailvensterGebruikersaccountbeheer: Naar het beveiligd bureaublad overschakelen tijdens het vragen om benodigde bevoegdheden.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Gebruikersaccountbeheer: Naar het beveiligd bureaublad overschakelen tijdens het vragen om benodigde bevoegdheden


3.SelecteerUitgeschakeld, en klik vervolgens opOK.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Uitgeschakeld

OpmerkingDeGebruikersaccountbeheer: Naar het beveiligd bureaublad overschakelen tijdens het vragen om benodigde bevoegdhedenbeleidsinstellingen worden opgeheven als de volgende voorwaarden voldaan wordt:
  • U hebt deGebruikersaccountbeheer: Gedrag van de bevoegdheden voor beheerders in de modus Goedkeuring beheerderbeleid of deGebruikersaccountbeheer: Gedrag van de bevoegdheden voor standaardgebruikershet beleid is ingeschakeld.
  • Dit beleid is ingeschakeld met deVragen om referenties op het beveiligde bureaubladof deVragen om toestemming op het beveiligde bureaubladinstelling.

Methode 2: Het beveiligde bureaublad uitschakelen door de waarde van het register bewerken


1.TypeRegeditin deStart zoekenhet vak en druk op ENTER.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Regedit


2.Ga naar deHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Systemregister-subsleutel. Dubbelklik op dePromptOnSecureDesktopregistervermelding, en wijzig de waarde van1naar0, klik opOKde wijziging te bevestigen.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
PromptOnSecureDesktop

Eigenschappen

Artikel ID: 975788 - Laatste beoordeling: dinsdag 27 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Trefwoorden: 
kbguidedhelp kbnomt kbgraphxlink kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbstepbystep kbtypenonkb kbmt KB975788 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:975788

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com