Vă sunt intermitent solicită acreditările sau experiență Time-Out Când vă conectați la consolidare servicii autentificat

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 975363
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Este posibil să apară unul sau mai multe dintre următoarele simptome. Aceste simptome pot fi continue sau intermitente. Aceste simptome sunt mult mai probabil și mai larg răspândită în timpul ori de "înalt de utilizare", cum ar fi la începutul unei afaceri zi când clientul crescut de încărcare apare pe fermă de servere în mediul înconjurător.

Pot apărea următoarele probleme într-un scenariu de consolidare servicii web:
 • Web clientii primesc răspunsuri întârziată de pe serverul web.
 • Web clientii se solicită repetat acreditările chiar dacă acreditările corecte sunt introduse.
Pot apărea următoarele probleme într-un scenariu de web proxy:
 • Web clientii primesc răspunsuri întârziată de pe serverul web.
 • Web clientii se solicită repetat acreditările chiar dacă acreditările corecte sunt introduse.
Pot apărea următoarele probleme într-un scenariu de clientul Exchange:
 • Clientii primesc răspunsuri întârziată de pe server.
 • Clientii se solicită repetat acreditările chiar dacă acreditările corecte sunt introduse.
Este posibil să întâlniți următoarea problemă în orice scenariu în care autentificarea NTLM este utilizat pentru aplicații:

linia Către de afaceri sau aplicații particularizate care utilizează autentificare NTLM nu reușesc. În plus, este posibil să primiți erori diferite care sunt intermitente și poate include "access denied."
Este posibil să întâlniți următoarea problemă într-un scenariu de acces la distanță fișierul:
Clienții Windows primi erori "acces refuzat" sau întârziere răspuns de la serverul de fișiere.
Este posibil să întâlniți următoarea problemă în orice scenariu în care delegarea Kerberos este utilizat într-un serviciu de mijloc-tier:
Clientii avea acces cu succes la inceput dar apoi pierde acorda acces la aceleași resurse. În plus, se poate să vi se solicite în mod repetat acreditările sau "accent denied" erori de experiență.
Note
 • Această problemă este mai probabil să apară în cazul în care una sau mai multe dintre condițiile următoare sunt adevărate:
  • Există consolidare servicii foarte tranzacționale și puternic utilizate în mediu.
  • Există utilizarea grele de script-uri care utilizează furnizorul WINNT.
  • Există aplicații și consolidare servicii care nu sunt configurate (sau nu sunt configurabil) să utilizeze autentificarea Kerberos.
  • Când următoarele trei condiții sunt adevărate în același timp:
   • Există multe domenii "conturile" (cu alte cuvinte, domenii care au conturi de utilizator în ele) în mediu.
   • Există controlerele de domeniu Windows Server 2003 (DCs).
   • Există aplicații sau consolidare servicii care pot autentifica fără a furniza nume de sign-in de domeniu. De exemplu, există aplicații sau consolidare servicii care furnizează <null>\</null>nume de sign-in de utilizator în loc de domeniului\nume de sign-in de utilizator.
 • Următoarele simptome indică faptul că această problemă se produce în mediul:
  • Un eveniment de sursa Kerberos este înregistrat în jurnal de sistem de serverele de aplica?ii. Acest eveniment indică faptul că este lipsa de validare Kerberos PAC. Evenimentul seamănă cu următorul:

   Tip eveniment: eroare
   Sursa evenimentului: Kerberos
   Categorie eveniment: nici unul
   ID eveniment: 7
   Utilizator: N/A
   Descrierea/de control: Subsistemul Kerberos a întâlnit o eroare de verificare PAC. Acest lucru indică faptul că PAC la client nume de sign-in computerului în domeniul nume de sign-in de domeniu AD DNS a avut o PAC, care nu s-a verificat sau a fost modificat. Contactați administrator de sistem.
   Date: 0000: c0000192

  • Textul în jurnale de depanare serviciul Netlogon (Netlogon.log) se potrivește cu textul "NlpUserValidateHigher: nu pot aloca Client API slot." Aceste intrări pot să apară în oricare din jurnalele de depanare Netlogon de următoarele servere:
   • Serverul de aplicație
   • Controlerii de domeniu din domeniul fermă de servere de aplicație
   • Controlere de domeniu de încredere
  • PerfMon performanță logare Netlogon performanță contra pentru semafor timeout pe timpul când se produce problema afișează numerele mai mare decât zero. Această valoare contra pot apărea pe oricare dintre urmatoarele fermă de servere în acest scenariu:
   • Serverul de aplicație
   • Controlerii de domeniu din domeniul fermă de servere de aplicație
   • Controlere de domeniu de încredere

Cauză

Această problemă se produce atunci când un volum mare de autentificare NTLM sau tranzacții de validare Kerberos PAC (sau ambele) să apară pe un server bazate pe Windows, și că volumul este mai mare decât volumul care pot fi tratate la un moment dat de server membru sau Controleri de domeniu, care sunt furnizarea de autentificare. Cu alte cuvinte, acest lucru este cauzat de un blocaj de autentificare resurse.

Autentificarea NTLM și validarea PAC sunt efectuate de fire dedicat în procesul de PID pe computerele bazate pe Windows. Există un număr maxim de aceste fire care sunt disponibile pentru a gestiona aceste solicitări în același marcă de timp, și dacă cererile depășește disponibilitatea de fire și cererile nu așteptați nici mai mult, această problemă se produce.

implicit, stațiilor de lucru au unul dintre subiectele disponibile pentru utilizare, și fermă de servere membre au două dintre subiectele disponibile pentru utilizare. Controlerele de domeniu au un fir disponibile per canal de securitate la încredere domenii. Acest număr maxim de fire care sunt dedicate pentru acest scop este cunoscut ca "Maxconcurrentapi" și este configurabil.

Rezoluție

Pentru a rezolva problema, utilizați una sau mai multe dintre următoarele metode:
 • Instalați remedierea rapidă următoare, și apoi urmați pașii descriși în "Informații cu privire la registru"secțiune. După ce instalați această remediere rapidă pe Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, sau Windows Server 2008 R2, maximumlimit de conexiuni simultane între un computer client și alt server sau un controler de domeniu pentru autentificarea NTLM sau PAC validarea poate fi schimbat până la 150. Acest lucru ar fi făcut pe toate serverele care prezintă Perfmon Netlogon "semafor time-out" indicații în jurnalele lor de performanță sau că au "NlpUserValidateHigher: nu pot aloca Client API slot" text în jurnalele lor de depanare Netlogon.
 • Pentru aplicații și consolidare servicii care utilizează NTLM, configura doar le să utiliza?i în schimb autentificarea Kerberos. Metodele de a face acest lucru va fi unic pentru aceste aplicații.
 • Dacă validarea Kerberos PAC este văzută ca un simptom, dezactivați Kerberos PAC validare dacă serviciul permite acest lucru. Acest lucru ar fi făcut pe server care are Kerberos provenind din eveniment sistem 7 pe care apar.

  NotăImposibil de dezactivat Kerberos PAC validare pentru aplica?ii IIS sau pentru unele consolidare servicii legate de schimb.
Notă Pentru a decide ce valoare pentru a seta MaxConcurrentApi setarea în mediul dumneavoastră se referă la bază de cunoștințe articol de mai jos.

2688798 Cum se face performanță tuning pentru autentificarea NTLM utilizând setarea MaxConcurrentApi

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă este disponibilă de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pentru sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă poate să necesite testare suplimentară. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune "Descărcare disponibilă a remedierii rapide (Hotfix download disponibil" la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Client Service si suport pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau este necesară depanare, aveți posibilitatea să creați o solicitare de asistență separată. Costurile uzuale de asistență se vor aplica pentru întrebări suplimentare de asistență și pentru probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă de numere de telefon Microsoft Client Service si suport, sau pentru a crea o solicitare de asistență separată, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă Formularul "Descărcare disponibilă a remedierii rapide (Hotfix download disponibil" afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, computerul trebuie să execute Windows 7, Windows Server 2008 R2, Ferestre Vista pachet Service Pack 2 sau Windows Server 2008 pachet Service Pack 2.

Informații cu privire la registru

Importante Această secțiune, metodă sau activitate conține pași care vă spune cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, pot apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați acești pași cu atenție. Pentru protecția adăugată, face o copiere de rezervă de registry înainte de a modifica aceasta. Apoi, aveți posibilitatea să restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de copiere de rezervă și restaurarea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum să face o copiere de rezervă și restabilirea registry în Windows
După ce instalați remedierea rapidă, crește valoarea Maxconcurrentapi la un număr mai mare de pe toate serverele care au Perfmon Netlogon "semafor timeout" indicații în jurnalele lor de performanță sau care au "NlpUserValidateHigher: nu pot aloca Client API slot" text în jurnalele lor de depanare Netlogon. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Porniți Registry Editor.
 2. Identificați următoarea subcheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netlogon\Parameters
 3. Creează următoarea intrare de registry:

  nume: MaxConcurrentApi
  Tip: REG_DWORD
  Valoare:Setați valoarea la numărul mai mare, care ați testat (oricare număr mai mare decât valoarea implicită).
 4. La linia Către de comandă, a alerga net oprire netlogon, apoi executați net scrobeală netlogon.
Note
 • Valoarea maximă care poate fi configurat depinde de versiunea de sistem de operare și dacă este disponibilă o remediere rapidă.
  • Setarea configurabil maximă în Windows Server 2003 este 10.
  • Setarea configurabil maximă în Windows Server 2008 (fără remedierea rapidă în acest articol) este 10. Cu acest remediu rapid, cea maximă este de 150.
  • Setarea configurabil maximă în Windows Server 2008 R2 (fără remedierea rapidă în acest articol) este 10. Cu acest remediu rapid, cea maximă este de 150.
 • Dacă decideți să crească MaxConcurrentApivalue la mai mult de 10, sarcina și performanța de setarea dorită ar trebui testate într-un mediu de nonproduction înainte de a vă pune în aplicare în producție. Acest lucru este recomandat să vă asigurați că această valoare în creștere nu provoca blocaje alte resurse.
Pentru a dezactiva validarea Kerberos PAC pe un server, urmați acești pași.
 1. Porniți programul de Regedt32.
 2. Localizați registru cheie calea HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa\Kerberos\Parameters.
 3. La acea locație registry, creați o valoare DWORD numită ValidateKdcPacSignature.
 4. Setați valoarea ValidateKdcPacSignature la 0.
 5. Reporniți serverul.
Notă Imposibil de dezactivat Kerberos PAC validare pentru aplica?ii IIS sau pentru unele consolidare servicii legate de schimb.

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește o remediere rapidă lansată anterior.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în engleză (Statele Unite) a acestei remedieri rapide instalează fișierele care au atributele care sunt listate în următoarele tabele. Datele și orele acestor fișiere sunt listate în marcă de timp universal (UTC). Datele și orele pentru aceste fișiere pe computer local sunt afișate în timpul local împreună cu diferenta de fus orar pentru ora de vara (DST). În plus, datele și orele se pot modifica când efectuați anumite operații cu fișierele.

 • Fișierele MANIFEST (.manifest) și mama fișierele (.mum) care sunt instalate pentru fiecare mediu sunt listat separat în secțiunea "informații suplimentare fișier pentru Ferestre Vista și Ferestre a servi 2008". MAMA și fișierele MANIFEST și fișierele catalog (.cat) de securitate asociate, sunt foarte importante pentru a menține starea de componenta actualizate. Fișierele catalog de securitate, atributele pentru care nu sunt listate, sunt semnate cu o semnătură digitală Microsoft.

Informațiile de fișier pentru Windows Vista și pentru Windows Server 2008

Informa?iile despre fi?ier pentru x 86-bază traducere de Ferestre a servi 2008 și Ferestre Vista
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Netlogon.dll6.0.6002.22289592,89616-Dec-200912: 09x 86
Nlsvc.MOFNu este cazul2,87303-Apr-200921: 24Nu este cazul
Informații despre fișier pentru x 64-bază traducere de Ferestre a servi 2008 și Ferestre Vista
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Netlogon.dll6.0.6002.22289716,80016-Dec-200912: 07x 64
Nlsvc.MOFNu este cazul2,87303-Apr-200920: 58Nu este cazul
Informațiile de fișier pentru IA-64 versiunile de Windows Server 2008
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Netlogon.dll6.0.6002.222891,216,51216-Dec-200912: 05IA-64
Nlsvc.MOFNu este cazul2,87303-Apr-200920: 59Nu este cazul

Informațiile de fișier pentru Windows 7 și pentru Windows Server 2008 R2

Notele informative cu privire la fisiere in Windows 7 și Windows Server 2008 R2Importante Windows 7 hotfixes și remedieri rapide Windows Server 2008 R2 sunt incluse în pachetele de același. Cu toate acestea, remedieri rapide din pagina de cerere de remedieri rapide sunt listate sub ambele sisteme de operare. Pentru a solicita pachetul de remediere rapidă care se aplică la unul sau la ambele sisteme de operare, selectați remedierea rapidă care este listat sub "Windows 7/Windows Server 2008 R2" de pe pagina. Întotdeauna se referă la secțiunea "Se aplică la" în articole pentru a determina sistemul de operare real, la care se aplică fiecare remediere rapidă.
 • Fișierele MANIFEST (.manifest) și mama fișierele (.mum) care sunt instalate pentru fiecare mediu sunt listat separat în secțiunea "informații suplimentare fișier pentru Windows Server 2008 R2 și pentru Windows 7". MAMA și fișierele MANIFEST și fișierele catalog (.cat) de securitate asociate, sunt foarte importante pentru a menține starea de componenta actualizate. Fișierele catalog de securitate, atributele pentru care nu sunt listate, sunt semnate cu o semnătură digitală Microsoft.
Pentru toate versiunile x86-based de Windows 7 suportate
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Netlogon.dll6.1.7600.20576563,71216-Nov-200906: 40x 86
Nlsvc.MOFNu este cazul2,87310-Jun-200921: 29Nu este cazul
Pentru toate versiunile x64-based de Windows 7 și Windows Server 2008 R2 suportate
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Netlogon.dll6.1.7600.20576692,73616-Nov-200907: 45x 64
Nlsvc.MOFNu este cazul2,87310-Jun-200920: 47Nu este cazul
Pentru toate versiunile IA-64-based de Windows Server 2008 R2 suportate
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Netlogon.dll6.1.7600.205761,148,41616-Nov-200906: 10IA-64
Nlsvc.MOFNu este cazul2,87310-Jun-200920: 52Nu este cazul


Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

Această remediere rapidă este inclusă în Windows 7 pachet Service Pack 1 (SP1) și în Windows Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1).

Setarea MaxConcurrentApi și setările implicite pentru acesta sunt o moștenire de Windows 2000 și capacităților limitate de hardware din acea vreme. Cu hardware-ul mai vechi, care să permită pentru fire suplimentare și de trafic RPC, acestea ar genera a fost un motiv serios de îngrijorare, și acolo a fost o posibilitate de blocaje de performanță în cazul în care s-au creat prea multe fire. Cu platforme hardware mai noi și performanță îmbunătățită, că hardware-ul de performanță limitare este mai puțin probabil să apară. Ca întotdeauna, este important să ecartament și să înțeleagă performanța de fermă de servere într-un mediu înainte de a vă mări potențialul de încărcare utilizând o setare de înaltă MaxConcurrentApi .

Pentru mai multe informații despre cum se utilizează serviciul Netlogon depanare logare (Netlogon.log), faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
109626 activare depanare înregistrarea în jurnal pentru serviciul Net Logon
Un pas suplimentar diminuarea pot fi efectuate pe controlerele de domeniu Windows Server 2003 care au intrări în jurnalul de depanare pentru serviciul lor Netlogon care indică faptul că clienții sunt depunerea <null>\</null>nume de sign-in de utilizator în loc de domeniului\nume utilizator. Pașii sunt descrise în următorul articol din bază de cunoștințe Microsoft:
923241 Procesul de PID poate înceta să răspundă dacă aveți multe trusturi externe pe un controler de domeniu Windows Server 2003
Mai multe informații despre cum se utilizează obiectul monitorizare Netlogon performanță este disponibil, împreună cu o actualizare pentru a adăuga acest obiect de performanță în Windows Server 2003. Există o actualizare pentru Windows Server 2003 care vă permite să monitorizeze viteza și tranzitată de autentificările NTLM. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
928576 Noi de contoare de performan?ă pentru Windows Server 2003 vă permit să monitorizeze îndeplinirea Netlogon autentificare

Acolo is un update pentru Windows Server 2008 R2 care introduce noi evenimente pentru a urmări suprasarcină Netlogoan API:

Intrări în jurnal de evenimente care urmăresc întârzieri de autentificare NTLM și eșecuri în Windows Server 2008 R2 sunt disponibile
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US; 2654097
Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Informații cu privire la fișiere adi?ionale

Informații suplimentare fișier pentru Windows Vista și pentru Windows Server 2008

Fișier suplimentar informații pentru x 86-bază traducere de Ferestre Vista și Ferestre a servi 2008
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierUpdate.mum
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier3,068
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)21: 16
PlatformaNu este cazul
Nume de fi?ierX86_d097c3e62c5fe28649de747cfa96d8cc_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22289_none_8f4d35d9370e9c53.manifest
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier705
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)21: 16
PlatformaNu este cazul
Nume de fi?ierX86_microsoft-windows-securitate-netlogon_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22289_none_ffda50c84e769578.manifest
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier22,701
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)14: 05
PlatformaNu este cazul
Fișier suplimentar informații pentru x 64-bază traducere de Ferestre a servi 2008 și Ferestre Vista
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierAmd64_0fe0181b07108c9de21c48d7ff24c52a_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22289_none_f87d1e5f85e49530.manifest
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier1,060
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)21: 16
PlatformaNu este cazul
Nume de fi?ierAmd64_microsoft-windows-securitate-netlogon_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22289_none_5bf8ec4c06d406ae.manifest
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier23,180
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)15: 52
PlatformaNu este cazul
Nume de fi?ierUpdate.mum
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier3,092
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)21: 16
PlatformaNu este cazul
Nume de fi?ierWow64_microsoft-windows-securitate-netlogon_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22289_none_664d969e3b34c8a9.manifest
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier18,332
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)14: 00
PlatformaNu este cazul
Informații suplimentare fișier pentru IA-64 versiunile de Windows Server 2008
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierIa64_93a1c37632c96e8463a7fa3608662f92_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22289_none_f505daf555102feb.manifest
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier1,058
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)21: 16
PlatformaNu este cazul
Nume de fi?ierIa64_microsoft-windows-securitate-netlogon_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22289_none_ffdbf4be4e749e74.manifest
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier23,156
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)16: 08
PlatformaNu este cazul
Nume de fi?ierUpdate.mum
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier2.247
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)21: 16
PlatformaNu este cazul
Nume de fi?ierWow64_microsoft-windows-securitate-netlogon_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22289_none_664d969e3b34c8a9.manifest
Versiunea fișieruluiNu este cazul
Dimensiune fișier18,332
Data (UTC)16-Dec-2009
marcă de timp (UTC)14: 00
PlatformaNu este cazul

Informații cu privire la fișiere adi?ionale pentru Windows 7 si Windows Server 2008 R2

Fi?ierele adi?ionale pentru toate versiunile x86-based de Windows 7 suportate


Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Package_for_kb975363_rtm ~ 31bf3856ad364e35 ~ x 86 ~ ~ 6.1.1.0.mumNu este cazul1,94716-Nov-200909: 45Nu este cazul
X86_microsoft-windows-securitate-netlogon_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20576_none_fe237c4db262181f.manifestNu este cazul35,54116-Nov-200908: 08Nu este cazul
Fi?ierele adi?ioname pentru toate versiunile x64-based de Windows 7 și Windows Server 2008 R2 suportate

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Amd64_microsoft-windows-securitate-netlogon_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20576_none_5a4217d16abf8955.manifestNu este cazul35,54716-Nov-200908: 11Nu este cazul
Package_for_kb975363_rtm ~ 31bf3856ad364e35 ~ amd64 ~ ~ 6.1.1.0.mumNu este cazul2,18116-Nov-200909: 45Nu este cazul
Wow64_microsoft-windows-securitate-netlogon_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20576_none_6496c2239f204b50.manifestNu este cazul16,59616-Nov-200908: 01Nu este cazul
Fi?ierele adi?ionale pentru toate versiunule IA-64-based de Windows Server 2008 R2 suportate

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Ia64_microsoft-windows-securitate-netlogon_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20576_none_fe252043b260211b.manifestNu este cazul35,54416-Nov-200909: 06Nu este cazul
Package_for_kb975363_rtm ~ 31bf3856ad364e35 ~ ia64 ~ ~ 6.1.1.0.mumNu este cazul1,68316-Nov-200909: 45Nu este cazul
Wow64_microsoft-windows-securitate-netlogon_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20576_none_6496c2239f204b50.manifestNu este cazul16,59616-Nov-200908: 01Nu este cazul

Proprietă?i

ID articol: 975363 - Ultima examinare: 1 noiembrie 2012 - Revizie: 6.0
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbhotfixserver kbsurveynew kbautohotfix kbexpertiseinter kbbug kbfix kbmt KB975363 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 975363

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com