Nu este posibilă accesarea aplicațiilor de recuperare OEM în meniul Opțiuni recuperare sistem după upgrade-ul de la Windows Vista la Windows 7

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 975321 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Aveți un computer cu Windows Vista preinstalat de către producătorul computerului. După ce faceți upgrade de la Windows Vista la Windows 7 pe acest computer, observați că aplicațiile de recuperare specifice ale producătorului nu mai sunt disponibile în meniul Opțiuni recuperare sistem.

Notă Pentru computerele care au fost furnizate cu Windows Vista preinstalat, unii producători încarcă pe sisteme Mediul de recuperare Windows (cunoscut și ca Opțiuni recuperare sistem în IU și subiectele de ajutor). Foarte frecvent, aceste instrumente de recuperare Windows sunt particularizate pentru a conține instrumentele de recuperare specifice ale producătorilor, care pot fi accesare din meniul de instrumente de recuperare Windows.

CAUZĂ

Când se face upgrade pentru aceste sisteme la Windows 7, opțiunile de recuperare Windows preîncărcate de producător vor fi înlocuite cu opțiuni compatibile cu Windows 7.

REZOLUȚIE

Pentru a obține aplicațiile de recuperare specifice producătorului pentru Windows 7, contactați producătorul computerului. Pentru informații despre contactarea producătorului de componente hardware, vizitați următorul site Web:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
Microsoft vă oferă informațiile de contact ale terților pentru a vă ajuta să găsiți asistență tehnică. Aceste informații de contact se pot schimba fără notificare prealabilă. Microsoft nu garantează acuratețea acestor informații de contact ale terților.

Proprietă?i

ID articol: 975321 - Ultima examinare: 27 septembrie 2011 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
  • Windows 7 Enterprise
Cuvinte cheie: 
kboem kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb KB975321

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com