Du får ikke tilgang til OEM gjenopprettingsprogrammer i menyen Alternativer for systemgjenoppretting etter at du oppgraderer fra Windows Vista til Windows 7

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 975321 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Du har en datamaskin som datamaskinprodusenten har forhåndsinstallert Windows Vista på. Etter at du oppgraderer fra Windows Vista til Windows 7 på datamaskinen, merker du at de produsentleverte programmene for gjenoppretting ikke lenger er tilgjengelig fra menyen Alternativer for systemgjenoppretting.

Nb For datamaskiner som ble levert med Windows Vista forhåndsinstallert, laster enkelte datamaskinprodusenter gjenopprettingsmiljøet for Windows, kjent som Alternativer for systemgjenoppretting i brukergrensesnittet og hjelpedokumentasjonen, inn i systemene. Ofte er disse gjenopprettingsverktøyene for Windows tilpasset slik at de inkluderer produsentspesifikke gjenopprettingsprogrammer som kan åpnes fra verktøymenyen for gjenoppretting i Windows.

Årsak

Når slike systemer oppgraderes til Windows 7, vil alternativet for gjenoppretting som produsenten inkluderte i Windows erstattes av en Windows 7-kompatibel gjenopprettingsfunksjon.

Løsning

Kontakt produsenten av datamaskinen din for å anskaffe de produsentspesifikke gjenopprettingsprogrammene for Windows 7. Hvis du vil vite hvordan du kan kontakte produsenten av datamaskinen din, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/nb-no
Microsoft tilbyr kontaktopplysninger om tredjeparter, noe som hjelper deg med å finne teknisk kundestøtte. Disse kontaktopplysningene kan endres uten varsel. Microsoft garanterer ikke nøyaktigheten til disse kontaktopplysningene om tredjeparter.

Egenskaper

Artikkel-ID: 975321 - Forrige gjennomgang: 27. september 2011 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Windows 7 Enterprise
Nøkkelord: 
kboem kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb KB975321

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com