Nemogućnost pristupa OEM-ovim aplikacijama za oporavak na izborniku s mogućnostima oporavka sustava nakon nadogradnje sustava Windows Vista na Windows 7

Prijevod članka Prijevod članka
ID članka: 975321 - Pregledajte proizvode na koje se odnosi ovaj članak.
Proširi sve | Sažmi sve

SIMPTOMI

Imate računalo na koje je proizvođač unaprijed instalirao sustav Windows Vista. Nakon što ste na tom računalu sustav Windows Vista nadogradili na Windows 7, primijetili ste da u izborniku Mogućnosti oporavka sustava više nisu dostupne aplikacije proizvođača računala za oporavak sustava.

Napomena Na računala na koja je unaprijed instaliran sustav Windows Vista neki proizvođači unaprijed učitaju Windows Recovery Environment (Okruženje za oporavak sustava Windows; na korisničkom sučelju i u sustavu pomoći to se naziva Mogućnosti oporavka sustava). Te alate okruženja Windows RE proizvođači računala često prilagode dodavanjem svojih aplikacija za oporavak kojima se može pristupiti s izbornika alata okruženja Windows RE.

UZROK

Nakon nadogradnje na Windows 7 mogućnost oporavka sustava Windows koju je proizvođač unaprijed učitao na takva računala zamijenit će se okruženjem Windows RE koje je kompatibilno sa sustavom Windows 7.

RJEŠENJE

Da biste nabavili proizvođačeve aplikacije za oporavak sustava Windows 7, obratite se proizvođaču računala. Dodatne informacije o načinima stupanja u kontakt s proizvođačem hardvera pronaći ćete na sljedećem web-mjestu:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
Microsoft nudi popis neovisnih proizvođača s podacima za kontakt da bi vam pomogao u pronalaženju tehničke podrške. Ti se podaci mogu promijeniti bez najave. Microsoft ne jamči točnost podataka za kontakt neovisnih proizvođača.

Svojstva

ID članka: 975321 - Posljednja izmjena: 27. rujna 2011. - Revizija: 2.0
ODNOSI SE NA:
  • Windows 7 Enterprise
Ključne riječi: 
kboem kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb KB975321

Pošaljite povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com