Exchange Server 2007 försöker oväntat växla till utvärderingsläge när du har installerat om eller reparerat den aktuella installationen av Exchange Server 2007 på en server som kör Windows Small Business Server 2008

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 975263 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Sammanfattning

I den här artikeln beskrivs aktiveringsverktyget för Microsoft Exchange Server 2007 på en dator som kör Windows Small Business Server 2008.

Symptom

Du har en server som kör Windows Small Business Server 2008. Du installerar om eller reparerar den aktuella installationen av Exchange Server 2007 på servern. Exchange Server 2007 ändras då oväntat till utvärderingsläge och du får varningsmeddelanden om att du måste aktivera Exchange Server 2007.

Lösning

Information om snabbkorrigeringen

En snabbkorrigering som stöds är tillgänglig från Microsoft. Den är dock endast avsedd att åtgärda de problem som beskrivs i artikeln. Använd den därför bara på datorer där det här problemet uppstår.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning anges detta högst upp i den här artikeln. Annars kontaktar du Microsoft Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller krävs felsökning, måste du kanske skapa en särskild serviceförfrågan. Normala supportavgifter tas ut för ytterligare supportfrågor och problem som inte gäller den aktuella snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer till Microsoft Hjälp och support finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! Samtliga språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig för visas i en lista. Om ditt språk inte finns med i listan beror det på att ingen snabbkorrigering är tillgänglig för språket.

Kända problem med den här snabbkorrigeringen

Verktyget finns endast på engelska. När du kör verktyget får du ett meddelande om att en loggfil finns på följande plats:
C:\Program Files\Windows Small Business Server\Logs\KB975263.LOG
Obs! Mappnamnet "Program Files" kan visas i lokaliserad version om en lokaliserad version av Windows Server 2008 körs på servern. I så fall finns loggfilen i mappen med det lokaliserade namnet.

Förutsättningar

Windows Small Business Server 2008 måste köras på datorn.

Registerinformation

Du behöver inte göra några ändringar av registret för att installera den här snabbkorrigeringen.

Krav på omstart

Du behöver inte starta om datorn när du har installerat den här snabbkorrigeringen.

Information om ersättning

Den här snabbkorrigeringen ersätter inte någon tidigare utgiven snabbkorrigering.

Filinformation

Den engelska (USA) versionen av den här snabbkorrigeringen installerar filer med de filattribut som visas i följande tabeller. Datum och tider för dessa filer anges i UTC-tid (Coordinated Universal Time), men visas på din lokala dator i din lokala tid och med din aktuella inställning för sommartid. Datum och tider kan dessutom ändras när du utför vissa åtgärder på filerna.
Dölj tabellenVisa tabellen
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Sbs2008-kb975263-x64-enu.exe6.0.5601.8512321,44020-Nov-200907:59x86
Obs! Det här är en "FAST PUBLISH?-artikel som skapats direkt inom Microsofts supportorganisation. Informationen i artikeln tillhandahålls i befintligt skick för att besvara framtida frågor. På grund av den snabba framtagningen kan materialet innehålla typografiska fel och kan utan förvarning när som helst komma att omarbetas. Se användarvillkoren för andra hänsynstaganden.

Egenskaper

Artikel-id: 975263 - Senaste granskning: den 14 maj 2011 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Windows Small Business Server 2008 Premium
  • Windows Small Business Server 2008 Standard
Nyckelord: 
kbautohotfix kbfix kbqfe kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbHotfixServer KB975263

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com