Een nieuwe afdrukstijl Wekelijks is beschikbaar voor de agenda van Outlook 2007

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 974411 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Dit artikel wordt een hotfix-pakket voor Microsoft Office Outlook 2007. Het pakket biedt een nieuwe afdrukstijl Wekelijks voor de agenda van Outlook 2007.

Meer informatie

Dit pakket biedt een nieuwe afdrukstijl Wekelijks voor de agenda van Outlook 2007. De afdrukstijl Wekelijks wordt genoemd.Wekelijkse Agenda stijl.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het pakket:
974489Beschrijving van het hotfix-pakket van Outlook 2007 (Outlook-nl-us.msp, Outlook-x-none.msp): 25 augustus 2009

Nadat u dit hotfix-pakket, ziet u de nieuwe stijlWekelijkse Agenda stijl, wanneer u klikt opPagina-instellingop deBestandmenu in Outlook 2007.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 974411 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook 2007
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbqfe kbmt KB974411 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:974411

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com