Ένα νέο εβδομαδιαίο στυλ εκτύπωσης που είναι διαθέσιμη για το ημερολόγιο του Outlook 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 974411 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει ένα πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης για το Microsoft Office Outlook 2007. Το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων παρέχει ένα νέο εβδομαδιαίο στυλ εκτύπωσης για το ημερολόγιο του Outlook 2007.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων παρέχει ένα νέο εβδομαδιαίο στυλ εκτύπωσης για το ημερολόγιο του Outlook 2007. Ονομάζεται εβδομαδιαία στυλ εκτύπωσηςΕβδομαδιαία στυλ "Ημερήσια διάταξη".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
974489Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Outlook 2007 (Outlook-en-us.msp, Outlook-x-none.msp): 25 Αυγούστου, 2009

Μετά την εφαρμογή αυτού του πακέτου επείγουσας επιδιόρθωσης, μπορείτε να δείτε το νέο στυλΕβδομαδιαία στυλ "Ημερήσια διάταξη", όταν κάνετε κλικΔιαμόρφωση σελίδαςΣτο διακομιστήFILEμενού στο Outlook 2007.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 974411 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Outlook 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbqfe kbmt KB974411 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:974411

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com