MS09-067: Az Excel 2003 biztonsági frissítésének leírása: 2009. november 10.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 973475 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS09-067 jelű biztonsági közleményt. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről az alábbi nemzetközi támogatási webhelyen tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

További információ

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

 • Jelenség

  A biztonsági frissítés telepítését követően előfordulhat, hogy az ablaktábla-rögzítési funkció engedélyezését követően az Excel program összeomlik, és félig kiválasztási üzemmódban van. A probléma megelőzése érdekében átmenetileg tiltsa le az ablaktábla-rögzítési funkciót. A Microsoft dolgozik a lehetséges megoldásokon.

  Megoldás

  A biztonsági frissítés telepítését követően előfordulhat, hogy az ablaktábla-rögzítési funkció engedélyezését követően az Excel program összeomlik, és félig kiválasztási üzemmódban van. A probléma megelőzése érdekében átmenetileg tiltsa le az ablaktábla-rögzítési funkciót. A probléma megoldásához telepítse a 979446. számú gyorsjavítást. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
  979446 Az Office Excel 2003 alkalmazás gyorsjavító csomagja (Excel.msp): 2010. január 25. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • A biztonsági frissítés telepítését követően az alábbiakban ismertetett problémát tapasztalhatja, ha VBA-makrókódot használ az Excel 2003 alkalmazásban.
  Jelenség

  Az objektummodellt használva (például a Worksheets(„Munka2”).Unprotect metódussal) megszünteti a munkalapok védelmét. Ha a nem védett munkalap nem az aktív munkalap, a nem védett munkalap tartalma láthatóvá válik az aktuális munkalapon. Ez a probléma mindaddig fennáll, amíg egy művelet nem frissíti az Excel alkalmazást.

  Megoldás

  A probléma megoldásához telepítse a 978908. számú gyorsjavítást. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
  978908 Az Office Excel 2003 alkalmazás gyorsjavítása: 2009. december 29. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)


  1. megoldás

  Váltsa kis méretűre, majd teljes méretűre az Excel ablakot az Excel munkalap újrarajzolásához vagy frissítéséhez.

  2. megoldás

  A Microsoft csak szemléltetési célból ad közre programozási példákat, és azokra sem közvetlen, sem közvetett garanciát nem vállal, beleértve a forgalomba hozhatóságot, illetve az adott célra való megfelelőséget is. A cikk feltételezi, hogy az olvasó jártas a bemutatott programozási nyelvben, valamint az eljárások létrehozására és a velük kapcsolatos hibakeresésre szolgáló eszközök használatában. A Microsoft támogatási szakemberei segítséget nyújthatnak egy-egy adott eljárás funkciójának megértésében, de funkcióbővítési célból nem módosítják a példákat, és nem készítenek az egyéni igényeknek megfelelő eljárásokat.
  Ha korlátozott programozói tapasztalattal rendelkezik, kapcsolatba léphet a Microsoft Certified Partner képviselőivel vagy a Microsoft Advisory Services szolgálattal. További információt a Microsoft következő webhelyein talál:

  Microsoft Certified Partners - https://partner.microsoft.com/global/30000104

  Microsoft Advisory Services - http://support.microsoft.com/gp/advisoryservice

  Az elérhető támogatási lehetőségekről és a Microsoft eléréséről további információt a Microsoft következő webhelyén talál: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS

  Ezen probléma megoldása érdekében a makrókód módosításához aktiválja az Excel-munkalapot az Unprotect metódus futtatása előtt, ahogyan az a következő mintakódban látható.
  Sub Button1_Click()
    Dim NowActiveSheet As WorkSheet
    Worksheets("Munka2").Protect
    Set NowActiveSheet=ActiveSheet
    ' Az Excel-munkalap aktiválása az Unprotect metódus futtatása előtt.
    Worksheets("Munka2").Activate
    Worksheets("Munka2").Unprotect
    NowActiveSheet.Activate
  End Sub 
  
  3. megoldás

  Aktiválja manuálisan vagy makróval az összes munkalapot az Excel alkalmazásban, miután észleli a problémát.
A problémák a 978474. számú biztonsági frissítés telepítésével háríthatók el. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
978474 MS10-017: Az Excel 2003 alkalmazás biztonsági frissítése: 2010. március 9.

A biztonsági frissítés telepítésének előfeltételei

A biztonsági frissítés telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie a Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3) csomagnak.

A szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
870924 Az Office 2003 programcsomag legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Biztonsági frissítések helyettesítése

A biztonsági frissítés a következő biztonsági frissítést helyettesíti:
969681 MS09-021: Az Excel 2003 alkalmazás biztonsági frissítése: 2009. június 9.

FÁJLINFORMÁCIÓK

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTime
Excel.exe11.0.8316.010,352,44808-Oct-200918:44

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 973475 - Utolsó ellenőrzés: 2010. március 16. - Verziószám: 6.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Excel 2003
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin atdownload kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbsurveynew KB973475
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com