Könnyű megoldás – Hogyan tölthetek le frissítéseket kézzel?

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 973135 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

További információ

A kép összecsukásaA kép kibontása
Ez a cikk lépésről lépésre bemutatja a folyamatot.
Ez a cikk lépésről lépésre bemutatja a folyamatot.A forgatókönyv leírása

Tudom, hogy a Windows Update segít nekem könnyedén letölteni a frissítéseket, de honnan tudok kézileg letölteni nagyobb méretű programokat (pl. szervizcsomagokat vagy egy konkrét biztonsági frissítést) a Windows Update telepítési listájából?

Egyszerű megoldások 1-2-3

Az összes letöltés a Microsoft letöltőközpontjában található. Az alábbi egyszerű lépéseket követve végezhet letöltéseket.

Lépések a Windows XP rendszerhez

 1. Először keresse meg a kézzel letölteni kívánt frissítést a Windows Update listában. Kattintson a [Start menü], [Vezérlőpult] parancsra, majd a [Biztonsági központ] szolgáltatásra. Válassza a [A legújabb frissítések keresése a Windows Update webhelyen] parancsot a [Windows Biztonsági központ] szolgáltatásban.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2686708

 2. Elindul az Internet Explorer alkalmazás, és megnyílik a [Microsoft Update – Windows Internet Explorer] ablak. Kattintson az [Egyéni] gombra az [Üdvözli a Microsoft Update] szakaszban. A rendszer automatikusan ellenőrzi, hogy elérhető-e telepítendő frissítés, és megjeleníti a telepíthető frissítések listáját. Jegyezze fel a szükséges frissítési fájl számát.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2686709

 3. Kattintson a Letöltőközpont hivatkozásra, írja be a frissítés számát a [Keresés] mezőbe (például 960714), majd kattintson a keresés ikonra, vagy nyomja le az Enter billentyűt.


  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2634010


 4. A Microsoft letöltőközpont automatikusan megkeresi a megadott számú frissítéshez kapcsolódó összes tartalmat. Windows XP rendszer esetében válassza a Windows XP biztonsági frissítését.


  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2686710


 5. Kattintson a [Letöltés] gombra a KB960714 számú frissítés letöltési oldalán. A következő ablak nyílik meg: [Fájl letöltése – biztonsági figyelmeztetés]. Kattintson a [Futtatás] gombra, hogy a letöltés után automatikusan elinduljon a telepítés.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2686711

Lépések a Windows Vista rendszerhez

 1. Először keresse meg a kézzel letölteni kívánt frissítést a Windows Update listában. Kattintson a [Start menü], [Vezérlőpult], [Biztonság] parancsra, kattintson a [Biztonsági központ] szolgáltatásra, majd kattintson a [Windows Update] szolgáltatásra a [Windows Biztonsági Központ] szolgáltatásban.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2686712

 2. Kattintson az [Az elérhető frissítések megjelenítése] parancsra a [Windows Update] ablakban. A rendszer automatikusan ellenőrzi, hogy elérhető-e telepítendő frissítés, és megjeleníti a telepíthető frissítések listáját. Jegyezze fel annak a frissítésnek a számát, amelyet letölthet.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2686713

 3. Kattintson a Letöltőközpont hivatkozásra, írja be a frissítés számát a [Keresés] mezőbe (például 960714), majd kattintson a keresés ikonra, vagy nyomja le az Enter billentyűt.


  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2686714


 4. A Microsoft letöltőközpont automatikusan megkeresi a megadott számú frissítéshez kapcsolódó összes tartalmat. Windows Vista rendszer esetében válassza a Windows Vista biztonsági frissítését.


  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2686715


 5. Kattintson a [Letöltés] gombra a KB960714 számú frissítés letöltési oldalán. A következő ablak nyílik meg: [Fájl letöltése]. Válassza a [Megnyitás] lehetőséget, hogy a letöltés után automatikusan elinduljon a telepítés.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2686716


Lépések a Windows 7 rendszerhez

Először keresse meg a kézzel letölteni kívánt frissítést a Windows Update listában. Kattintson a [Start menü], [Vezérlőpult], [Rendszer és biztonság] elemére, majd kattintson a [Windows Update] szolgáltatásra.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2686717A [Windows Update] ablakban kattintson a [fontos frissítés érhető el] vagy a [választható frissítés érhető el] hivatkozásra. A rendszer automatikusan ellenőrzi, hogy elérhető-e telepítendő frissítés, és megjeleníti a telepíthető frissítések listáját. Jegyezze fel annak a frissítésnek a számát, amelyet letölthet.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2686718Kattintson a Letöltőközpont hivatkozásra, írja be a frissítés számát a [Keresés] mezőbe (például 2286198), majd kattintson a keresés ikonra, vagy nyomja le az Enter billentyűt.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2686719A Microsoft letöltőközpont automatikusan megkeresi a megadott számú frissítéshez kapcsolódó összes tartalmat. Windows 7 rendszer esetében válassza a Windows 7 biztonsági frissítését.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2686721Kattintson a [Letöltés] gombra a KB2286198 számú frissítés letöltési oldalán. A következő ablak nyílik meg: [Fájl letöltése]. Válassza a [Megnyitás] lehetőséget, hogy a letöltés után automatikusan elinduljon a telepítés.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2686722A kép összecsukásaA kép kibontása
2686723Egyéb vonatkozó információ

Ha egy konkrét gyorsjavítást szeretne letölteni, nyissa meg az Internet Explorer böngészőt, és írja be a címsorba a letölteni kívánt gyorsjavítás számát, majd kattintson a [Gyorsjavítás-letöltések megtekintése és kérése] hivatkozásra. Ellenőrizze a letöltendő gyorsjavítást, azután írja be az e-mail címét, illetve az egyéb adatokat a hitelesítéshez, majd kattintson a [Gyorsjavítás kérése] gombra. A rendszer válaszlevelet küld az e-mail címére, amely tartalmazza a gyorsjavításra mutató hivatkozást.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2686726

Ossza meg velünk tapasztalatait

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
A kép összecsukásaA kép kibontása
Kérjük, ossza meg velünk a véleményét
Elégedett az általunk kínált tartalmakkal? Függetlenül attól, hogy a véleménye az, hogy
„Remek! Megoldódott a probléma.”
vagy „A problémákat nem sikerült megoldani. Jobb ötletem van”,
szeretnénk, ha megosztaná velünk értékes véleményét a cikk alatt található kérdőív kitöltésével. Szívesen fogadjuk bármilyen javaslatát, és segítségükkel még hasznosabb cikkeket hozunk létre az Ön számára.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 973135 - Utolsó ellenőrzés: 2013. december 31. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
Kulcsszavak: 
kbinfo kbstepbystep kbgraphxlink kbexpertisebeginner kbhowto KB973135
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com