Wanneer u een e-mailbericht vanuit een gedeelde postbus in Outlook 2007 verzendt, wordt het verzonden bericht niet opgeslagen in de map Verzonden Items van de gedeelde postbus

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 972148 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Overweeg het volgende scenario:
 • U configureert de
  DelegateSentItemsStyle
  de registervermelding voor Microsoft Office Outlook 2007.

  Hiervoor moet u de DWORD-waarde van de volgende registersleutel instellen op 1:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Preferences\DelegateSentItemsStyle
 • U kunt een gedeeld postvak openen als een extra postvak in Outlook 2007.
In dit scenario als u een e-mailbericht vanuit de gedeelde postbus verzendt is het bericht verzonden. Het verzonden bericht wordt echter niet opgeslagen in de map Verzonden Items van de gedeelde postbus.

Oplossing

Belangrijk Deze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, er kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Daarom is het belangrijk de volgende stappen zorgvuldig te volgen. Als extra beveiliging, maak een reservekopie van het register voordat u wijzigingen aanbrengt. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over hoe u een back-up kunt terugzetten van het register, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322756 Back-up maken en terugzetten van het register in Windows
Dit probleem op te lossen installeert u het hotfix-pakket voor Outlook 2007 die is gedateerd op 30 juni 2009 en stel de waarde voor de
DelegateSentItemsStyle
de registervermelding opdat het hotfix-pakket. Ga hiervoor als volgt te werk:
 1. Installeer de Outlook 2007-hotfixpakket van 30 juni 2009.Voor meer informatie over dit hotfix-pakket, klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base weer te geven:
  970944 Beschrijving van het hotfix-pakket voor Outlook 2007 (Outlook.msp): 30 juni 2009
 2. Stel de waarde voor de
  DelegateSentItemsStyle
  de registervermelding om de hotfix te activeren.
  Als u ons de hotfix voor u activeren, gaat u naar de "Het probleem voor mij oplossen'sectie. Als u dit probleem zelf oplossen, gaat u naar de "Het probleem zelf oplossen'sectie.

  Het probleem voor mij oplossen

  U kunt dit probleem automatisch, klikt u op de doen knop of koppeling. Vervolgens klikt u op uitvoeren in het dialoogvenster Bestand downloaden en volg de stappen in de wizard .
  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  assets fixit1
  Dit probleem oplossen
  Microsoft Fix it 50752
  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  assets fixit2

  Opmerkingen
  • Deze wizard is er alleen in het Engels. De automatische correctie werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.
  • Als u niet op de computer werkt waarop het probleem optreedt, kunt u deze oplossing op een flash-drive of een CD opslaan en vervolgens uitvoeren op de computer waarop het probleem optreedt.

  Ga vervolgens naar de "Is het probleem hiermee opgelost?'sectie.

  Het probleem zelf oplossen

  Ga hiervoor als volgt te werk:
  1. Klik op Start, klik op uitvoeren, type Regedit, en klik vervolgens op OK.
  2. Zoek en klik op de volgende registersubsleutel:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Preferences
  3. Wijs Nieuw aan in het menu bewerken en klik vervolgens op DWORD-waarde
  4. Type DelegateSentItemsStyle, en druk vervolgens op ENTER.
  5. Klik met de rechtermuisknop
   DelegateSentItemsStyle
   , en klik vervolgens op wijzigen.
  6. Typ in het vak Waardegegevens1, en klik vervolgens op OK.
  7. Sluit Register-Editor.
Belangrijk Nadat u de registerwaarde DelegateSentItemsStyle ingesteld op 1, is de functionaliteit alleen beschikbaar wanneer de Microsoft Exchange-account is ingesteld op de Exchange-modus met cache gebruiken. De registerwaarde DelegateSentItemsStyle werkt niet voortdurend op een Exchange-account die is geconfigureerd in de onlinemodus. Zie het volgende ondersteuningsartikel van Microsoft Office voor meer informatie over het inschakelen van de Exchange-modus met cache gebruiken:

http://Office.Microsoft.com/en-us/Outlook-Help/redir/HP001232935.aspx?queryid=cde1b9af5cc1430a8e0adaafea0c67aa&respos=0&ctt=1
Opmerking: Als u Outlook in de on line-modus en als uw postbus op een server met Exchange Server 2010 bevindt zich gebruiken moet, kan de Exchange-beheerder hetzelfde gedrag configureren op de server. Update Rollup 4 voor Exchange Server 2010 Service Pack 2 een nieuwe Exchange PowerShell-cmdlet bevat configureren welke map Verzonden Items gekopieerd naar een bericht. Omdat deze nieuwe functie worden verwerkt door de Exchange-server, kunt u Outlook configureren voor on line of Cached Exchange mode. De functie van Exchange server werkt echter alleen als de registerwaarde DelegateSentItemsStyle van Outlook is uitgeschakeld...

Voor meer informatie over de cmdlet Set-MailboxSentItemsConfiguration , klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2632409 Berichten die worden verzonden met behulp van de 'Verzenden als' en 'Verzenden namens' machtigingen worden alleen gekopieerd naar de map Verzonden Items van de afzender in een omgeving met Exchange Server 2010

Is het probleem hiermee opgelost?

 • Controleer of het probleem is verholpen. Als het probleem is opgelost, bent u klaar met deze sectie. Als het probleem niet is verholpen, kunt u Neem contact op met ondersteuning.
 • We waarderen uw feedback. Feedback te geven of te rapporteren van problemen met deze oplossing, laat een reactie op de "Het probleem voor mij oplossen"blog of stuur ons een e-mailadres bericht.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem kan optreden in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 972148 - Laatste beoordeling: vrijdag 14 november 2014 - Wijziging: 6.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Outlook 2007
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbqfe kbsurveynew kbmsifixme kbfixme kbmt KB972148 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 972148

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com