Afmelden van Windows Vista-computer duurt 5-10 minuten als er geen LDAP-connectiviteit met forest-hoofddomein

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Sluiten Sluiten
Artikel ID: 971198 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Bron:Ondersteuning van Microsoft

SNELLE PUBLICATIE

SNELLE PUBLICATIE ARTIKELEN RECHTSTREEKS VAN INFORMATIE BINNEN DE ORGANISATIE VAN MICROSOFT SUPPORT BIEDEN. DE HIERIN VERVATTE INFORMATIE IS GEMAAKT IN REACTIE OPKOMENDE OF UNIEKE ONDERWERPEN OF BESTEMD AANVULLING ANDERE KNOWLEDGE BASE INFORMATIE.

SymptoomWanneer u zich aanmelden of afmelden van uw domein met een nieuw gebouwde computer met Windows Vista SP1 ondervinden vertragingen van 5-10 minuten. Dit probleem wordt weergegeven nadat u de computer hebt toegevoegd aan een Active Directory-domein.

OorzaakDit probleem treedt op in, maar is niet beperkt tot het volgende scenario:De nieuw gebouwde clients wordt toegang naar de domeincontrollers voor het forest blokkeren poort 389 (LDAP) firewall waardoor Windows Vista-computer de hoofdmap domeincontroller contact naar de volgende registersleutel een verwijzing naar het forest-hoofddomein (d.w.z. corp.contoso.com):HKLM\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\NetworkList\Nla\Cache\IntranetForests

ResolutieDit probleem gebruik een van de volgende manieren oplossen:

 

Methode 1

Open poort 389 (LDAP) op de firewall(s) tussen de Windows Vista-client en het forest-hoofddomein.

 

Methode 2

De registersleutel handmatig instellen. De sleutel IntranetForests op een computer die is kan doen netwerkdetectie en de sleutel op de defecte computer importeren exporteren.

 

Methode 3

Als u de installatie van de client met behulp van SMS hebt geïmplementeerd, stelt u de registersleutel in deployment image dienovereenkomstig.

Meer informatieNieuw gebouwde clientcomputer probeert het foresthoofd contact eenmaal in de levensduur te vullen met de DNS-naam van het foresthoofddomein de volgende sleutel:

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\NetworkList\Nla\Cache\IntranetForestsNadat u de gehele inhoud van exporteren

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkList\Nlaeen machine die had het foresthoofd via LDAP is benaderd en deze toepassen in een mislukte gegenereerde machine en de PC moet kunnen identificeren consistent netwerk vanaf dat punt vanaf.Voor meer informatie kunt bekijken volgende Technet-artikel waarin instellingen voor Groepsbeleid die bepaling netwerk wordt beschreven:

Netwerk bepaling gedrag voor netwerk-gerelateerde instellingen voor Groepsbeleid
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/bb878049.aspxSectie "Groepsbeleid instellingen dat gebruik netwerk bepaling" wordt de volgende groepsbeleid voor computerconfiguratie-instellingen beschreven:·          Computer Configuration\Administrative Templates\Network\Network Connections\Prohibit van Internet-verbinding delen op uw DNS-netwerk gebruiken

·          Computer Configuration\Administrative Templates\Network\Network Connections\Prohibit van de Firewall op uw DNS-netwerk gebruiken

·          Computer Configuration\Administrative Templates\Network\Network Connections\Prohibit installatie en configuratie van NetworkBridge in uw DNS-netwerk

·          Computer Configuration\Administrative Templates\Network\Network Connections\Windows Firewall\ Windows Firewall-instellingen voor Windows XP Service Pack 2 (SP2)Deze instellingen gebruiken netwerk bepalen de werking en configuratie van netwerkservices.

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE GEGEVENS OPGENOMEN IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR ELK DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONNAUWKEURIGHEDEN OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK MOMENT ZONDER KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN UITSLUITEN VAN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN OF EXPRESS, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, NIET INBREUK, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEITVERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL MET BETREKKING TOT DE MATERIALEN.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 971198 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Ultimate
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows XP Service Pack 3
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Trefwoorden: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB971198 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:971198

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com