Standard gateway kan ha blitt angitt til 0.0.0.0 på en Windows Vista-basert eller et senere OS som kjører Apples Bonjour-tjeneste

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 970313 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Støtten for Windows Vista Service Pack 1 (SP1) avsluttes 12. juli 2011. For at du skal fortsette å motta sikkerhetsoppdateringer for Windows må du sørge for å kjøre Windows Vista med Service Pack 2 (SP2). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområde: Støtte avsluttes for noen Windows-versjoner.
Vis alt | Skjul alt
Kilde: Microsoft Kundestøtte

HURTIGPUBLISERING

ARTIKLER FOR HURTIGPUBLISERING INNEHOLDER INFORMASJON DIREKTE FRA MICROSOFTS KUNDESTØTTEORGANISASJON. INFORMASJONEN HER ER UTARBEIDET SOM SVAR PÅ NYE ELLER UNIKE EMNER, ELLER ER MENT SOM TILLEGG TIL ANNEN KNOWLEDGE BASE-INFORMASJON.


Når du bruker en datamaskin som kjører Apples Bonjour-tjeneste, kan den standard gatewayen 0.0.0.0 ha blitt opprettet på datamaskinen din.

ÅrsakDette problemet oppstår fordi Bonjour bruker logikk for å legge til en rute og derved spesifisere en standard gateway på 0.0.0.0, som det ikke fjerner.Følgende hendelser må oppstå for at du skal motta denne ruten på en datamaskin som kjører Windows Vista eller høyere og har Bonjour installert:

 • Datamaskinen mottar ikke en adresse ved hjelp av DHCP før Bonjour-tjenesten startes.

 • På dette vilkåret starter Bonjour-tjenesten en standardrute til datamaskinen og oppgir at alle Internett-verter er "onlink".

 • Datamaskinen blir da i stand til å motta en adresse via DHCP. Bonjour fjerner ikke standardruten, og legger dermed igjen en ugyldig standard gateway som er konfigurert på maskinen. Denne gatewayen legger beslag på den riktige gateway-konfigurasjonen DHCP gir, og forhindrer Internett-tilgang.

LøsningGå til delen Løs det for meg hvis du vil at vi skal løse dette problemet for deg. Hvis du heller vil løse problemet selv, kan du gå til delen La meg løse det selv.

Løs det for megDu kan løse problemet automatisk ved å klikke knappen eller koblingen Løs dette problemet. Klikk deretter Kjør i dialogboksen Filnedlasting, og følg trinnene i løsningsveiviseren.


Løs dette problemet
Microsoft-løsning 50812


Merknader
 • Det kan hende at denne veiviseren bare er tilgjengelig på engelsk. Den automatiske problemløseren fungerer imidlertid også i andre språkversjoner av Windows.
 • Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre den automatiske løsningen på en flash-stasjon eller en CD, og deretter kjøre den på datamaskinen som har problemet.

Deretter går du til delen Løste dette problemet?.La meg løse det selv

For å løse dette problemet manuelt må du slette ruten. Bruk denne fremgangsmåten for å gjøre dette:1. Klikk knappen Start og skriv inn cmd i boksen Start søk, høyreklikk cmd.exe i listen Programmer, og klikk deretter Kjør som administratorHvis du blir bedt om å angi et administratorpassord eller en bekreftelse, skriver du inn passordet eller oppgir bekreftelse

2. Ved ledeteksten skriver du inn følgende kommando og trykker ENTER: route delete 0.0.0.03. Lukk ledetekstvinduetObs! Dette sikrer ikke at Bonjour-tjenesten aldri vil opprette ruten igjen, da dette avhenger av hvorvidt hendelsessekvensen under "Årsak" forekommer. Hvis dette skjer igjen, følger du trinnene ovenfor for å fjerne ruten.

Løste dette problemet?

 • Kontroller om problemet er løst. Hvis problemet er løst, er du ferdig med denne delen. Kontakt kundestøtte hvis problemet ikke er løst.
 • Vi setter pris på din tilbakemelding. Hvis du vil gi tilbakemelding eller rapportere eventuelle problemer med denne løsningen, kan du legge igjen en kommentar i bloggen Løs det for meg eller sende oss en e-postmelding.

Mer informasjonStatus:

Microsoft har bekreftet at dette er et problem for Microsoft-produktene som er oppført under delen "Gjelder for".

ANSVARSFRASKRIVELSE

MICROSOFT OG/ELLER MICROSOFTS LEVERANDØRER GIR INGEN ERKLÆRINGER ELLER GARANTIER OM EGNETHET, PÅLITELIGHET ELLER NØYAKTIGHET AV INFORMASJONEN I DOKUMENTENE OG TILKNYTTET GRAFIKK SOM BLIR PUBLISERT PÅ DETTE WEBOMRÅDET ("MATERIALET"), UANSETT FORMÅL. MATERIALET KAN INNEHOLDE TEKNISKE UNØYAKTIGHETER ELLER TYPOGRAFISKE FEIL, OG KAN NÅR SOM HELST REVIDERES UTEN VARSEL.

SÅ LANGT GJELDENDE LOV TILLATER DET, VIL MICROSOFT OG/ELLER MICROSOFTS LEVERANDØRER FRASI SEG OG UTELATE ALLE ERKLÆRINGER, GARANTIER OG BETINGELSER ENTEN DE ER DIREKTE, INDIREKTE ELLER LOVBESTEMT, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL ERKLÆRINGER, GARANTIER ELLER BETINGELSER FOR EIENDOMSRETT, AT DET IKKE FORELIGGER BRUDD PÅ RETTIGHETER, TILFREDSSTILLENDE TILSTAND ELLER KVALITET, SALGBARHET OG EGNETHET TIL ET BESTEMT FORMÅL NÅR DET GJELDER MATERIALET.

Obs! Dette er en "FAST PUBLISH"-artikkel som er opprettet direkte innenfor Microsofts kundestøtteorganisasjon. Informasjonen her leveres "som den er" som svar på problemer som kan oppstå. Som et resultat av den korte tiden det tar å gjøre materialet tilgjengelig, kan det inneholde skrivefeil, og det kan når som helst og uten forvarsel bli revidert. Se Vilkår for bruk for mer informasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 970313 - Forrige gjennomgang: 27. februar 2012 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Service Pack 1
 • Windows Vista Service Pack 2
 • Windows 7 Enterprise
Nøkkelord: 
kbrapidpub kbnomt kbmsifixme kbfixme KB970313

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com