9 For Internet Explorer og Internet Explorer 8 ta lengre tid enn forventet å starte

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 969938 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Hvis du er en liten bedrift-kunde, kan du finne ytterligere feilsøking og læring ressurser på den Støtte for små bedrifterområdet.
 
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptomet

Når du starter Windows Internet Explorer, ser du at det tar lenger tid enn forventet å starte programmet.

Årsaken

Dette kan skje hvis et installert Internet Explorer-tillegg er skadet, eller hvis det er en installert tillegget er inkompatible med Internet Explorer. Denne virkemåten kan være mer synlig i Internet Explorer-9 og i Internet Explorer 8 på grunn av endringer i måten Internet Explorer 9 og Internet Explorer 8 behandle listen over Internett-soner.

Dette kan også skje hvis du bruker Spybot og Spybot Immunize-funksjonen er aktivert.

Oppløsning

Hvis du vil løse dette problemet, kan du feilsøke tillegg for å finne ut hvilket tilleggsprogram kan være som forårsaker problemet, og deretter deaktivere eller avinstallere tillegget. Deretter kan du kontakte produsenten av tillegget for støtte for dette tillegget.

Bruk følgende fremgangsmåte for å gjøre dette:

Skjul dette bildetVis dette bildet
2683283
Obs! Hvis du har installert Spybot nå, og du har aktivert Immunize-funksjonen, må du deaktivere denne funksjonen, til problemet er løst. Hvis du ikke vet hvordan du deaktiverer Immunize-funksjonen, kan du kontakte leverandøren for å få hjelp.

Trinn 1: Kjør Internet Explorer i modus for "Ingen tillegg"

9 For Internet Explorer og Internet Explorer 8-tillegg, for eksempel ActiveX-kontroller og verktøylinjer for leser, brukes av enkelte webområder til å gi en bedre leseopplevelsen. En feil kan oppstå hvis et tillegg er skadet, eller hvis et tillegg er i konflikt med Internet Explorer.

For å fastslå om feilen skyldes et tilleggsprogram, kan du kjøre Internet Explorer i "Ingen tillegg"-modus.

Bruk følgende fremgangsmåte for å gjøre dette:

Trinn 2: Bruke Administrer tillegg-verktøyet

Slik deaktiverer du hvert tillegg separat for å finne ut hvilke tillegg som forårsaker feil, bruker du verktøyet Administrer tillegg i Internet Explorer-9 og Internet Explorer 8.

Bruk følgende fremgangsmåte for å gjøre dette:

Trinn 3: Tilbakestille Internet Explorer 8 eller 9 for Internet Explorer-innstillinger

Hvis du vil finne ut om en feilmelding eller en ytelsesproblemet er forårsaket av konfigurasjonsinnstillingene, kan du tilbakestille Internet Explorer 8 eller 9 for Internet Explorer til standardkonfigurasjonen. Dette trinnet vil også deaktivere alle tilleggene, plugin-moduler eller verktøylinjer som er installert. Selv om denne løsningen er rask, betyr det også at du må installere disse tilleggene, hvis du ønsker å bruke dem i fremtiden.

Følg denne fremgangsmåten for å tilbakestille innstillinger for programmet:

Hvis du vil ha mer informasjon

Tredjepartsprodukter som denne artikkelen, produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, stilltiende eller andre om ytelse eller pålitelighet av disse produktene.

ANSVARSFRASKRIVELSE

MICROSOFT OG/ELLER DETS LEVERANDØRER INNESTÅR ELLER GARANTIER OM EGNETHETEN, PÅLITELIGHET ELLER NØYAKTIGHETEN AV INFORMASJONEN SOM FINNES I DOKUMENTENE OG BESLEKTET GRAFIKK PUBLISERT PÅ DETTE NETTSTEDET ("MATERIALE") TIL NOE FORMÅL. MATERIALENE KAN INNEHOLDE TEKNISKE UNØYAKTIGHETER ELLER TYPOGRAFISKE FEIL, OG KAN ENDRES NÅR SOM HELST UTEN FORVARSEL.

GRAD SOM ER TILLATT IFØLGE GJELDENDE LOV, MICROSOFT OG/ELLER DETS LEVERANDØRER FRASKRIVE SEG OG UTELUKKER ALLE REPRESENTASJONER, GARANTIER OG BETINGELSER OM UTTRYKTE, UNDERFORSTÅTTE ELLER LOVFESTET, INKLUDERT MEN IKKE BEGRENSET TIL, REPRESENTASJONER, GARANTIER ELLER BETINGELSER FOR TITTEL, IKKE KRENKELSE, TILFREDSSTILLENDE BETINGELSER ELLER KVALITETEN, SALGBARHET OG EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL, MED HENSYN TIL MATERIALE.

Egenskaper

Artikkel-ID: 969938 - Forrige gjennomgang: 28. juni 2012 - Gjennomgang: 2.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 9
Nøkkelord: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB969938 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 969938

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com