Internet Explorer 9 en Internet Explorer 8 duurt langer dan verwacht om te starten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 969938 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptoom

Wanneer u Windows Internet Explorer start, ziet u dat het programma langer duurt dan verwacht om te starten.

Oorzaak

Dit kan gebeuren als een geïnstalleerde Internet Explorer-invoegtoepassing is beschadigd of als een geïnstalleerde invoegtoepassing niet compatibel met Internet Explorer is. Dit is mogelijk beter zichtbaar in Internet Explorer 9 en in Internet Explorer 8 vanwege wijzigingen in de manier waarop Internet Explorer 9 en Internet Explorer 8 de lijst van de zones Internet verwerken.

Dit kan ook gebeuren als u Spybot gebruikt en de functie Spybot Immunize is ingeschakeld.

OPLOSSING

U lost dit probleem, problemen oplossen met de add-ins om te bepalen welke invoegtoepassing kan worden veroorzaakt door het gedrag en vervolgens uitschakelen of verwijderen van de invoegtoepassing. Vervolgens contact op met de fabrikant van de invoegtoepassing voor ondersteuning voor die invoegtoepassing.

Voer de volgende stappen uit:

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2683283
Opmerking Als er momenteel Spybot geïnstalleerd en u de functie Immunize is ingeschakeld hebt, moet u deze functie uitschakelen totdat het probleem opgelost is. Als u niet hoe u de functie Immunize uitschakelen weet, neem dan contact op met de leverancier voor meer informatie.

Stap 1: Run Internet Explorer in de modus 'Zonder invoegtoepassingen'

9, Internet Explorer en Internet Explorer 8-invoegtoepassingen, zoals ActiveX-besturingselementen en werkbalken van de browser, worden gebruikt door sommige websites voor een verbeterde werking bieden. Een fout kan optreden als een invoegtoepassing is beschadigd of als een invoegtoepassing met Internet Explorer conflicteert.

Om te bepalen of de fout wordt veroorzaakt door een invoegtoepassing, moet u Internet Explorer start in de modus 'Zonder invoegtoepassingen'.

Voer de volgende stappen uit:

Stap 2: Gebruik het hulpprogramma Invoegtoepassingen beheren

Gebruik het hulpprogramma Invoegtoepassingen beheren in Internet Explorer 9 en Internet Explorer 8 uit te schakelen elke invoegtoepassing afzonderlijk om te bepalen welke invoegtoepassing problemen veroorzaakt.

Voer de volgende stappen uit:

Stap 3: Reset Internet Explorer 8 of 9 voor Internet Explorer-instellingen

Om te bepalen of een prestatieprobleem of een foutbericht wordt veroorzaakt door de configuratie-instellingen, reset Internet Explorer 8 of 9 voor Internet Explorer op de standaardconfiguratie. Deze stap wordt ook uitgeschakeld voor alle invoegtoepassingen, invoegtoepassingen of werkbalken die zijn geïnstalleerd. Hoewel deze oplossing snel is, betekent het ook dat u deze invoegtoepassingen opnieuw installeren moet als u ze wilt gebruiken in de toekomst.

Als u de programma-instellingen herstellen, als volgt te werk:

Meer informatie

De producten van andere leveranciers die in dit artikel worden beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN TOEZEGGINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE INFORMATIE VERVAT IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR GEEN ENKEL DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONVOLKOMENHEDEN OF DRUKFOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK GEWENST MOMENT ZONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER MAXIMAAL TOEGESTAAN ONDER TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN UITSLUITEN OF UITDRUKKELIJK, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, HET NIET SCHENDEN VAN AUTEURSRECHTEN, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEIT, VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, MET BETREKKING TOT DE MATERIALEN.

Eigenschappen

Artikel ID: 969938 - Laatste beoordeling: dinsdag 16 juli 2013 - Wijziging: 9.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 9
Trefwoorden: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB969938 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 969938

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com