PC Talk - Opgeslagen bestanden vinden in Windows Vista

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 968890 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
In dit scenariogesprek wordt een probleem behandeld bij het vinden van opgeslagen bestanden Windows Vista. Om dit probleem op te lossen, zal gebruik gemaakt worden van de zoekfunctionaliteit.
 Ik kan het bestand waaraan ik heb gewerkt niet meer vinden! Ik kan me niet meer de volledige naam van het bestand herinneren, dus hoe kan ik het dan vinden ...
answer image
Question Image
Als je het zoekvak in het startmenu gebruikt, is het makkelijk te vinden.

Klik op de Startknop en vlak boven deze startknop verschijnt een zoekvak. Geef hier een deel van de bestandsnaam in en de zoekresultaten zullen worden getoond.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
00 01

Dat is mooi! Het probleem is alleen dat er heel veel bestanden zijn gevonden en ik kan hier niet het bestand terugvinden waarnaar ik op zoek ben ...
answer image
Question Image
OK, dan zul je gedetailleerder moeten zoeken. Weet je nog in welke map je het bestand hebt opgeslagen?
 Ja, dat denk ik wel.
answer image
Question Image
Open nu die map en geef een deel van de bestandsnaam op in het zoekvak aan de rechterbovenzijde van het venster en toets Enter.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
00 02

Ah, ik heb het bestand gevonden. Dus als ik iets niet kan vinden vanuit het startmenu, dan zal ik mijn zoekopdracht moeten verfijnen.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
00 03
answer image
Question Image
Als je zoekopdracht heel veel bestanden als resultaat geeft, dan kun je proberen te zoeken met verschillende zoekwoorden.

Eigenschappen

Artikel ID: 968890 - Laatste beoordeling: woensdag 29 oktober 2014 - Wijziging: 3.0