2007 Office suite Service Pack 2 bevat een nieuw programma voor het controleren van wachtwoorden dat voldoet aan ISO-OOXML en dat deel uitmaakt van Excel 2007, PowerPoint 2007 en Word 2007

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 968781 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

INLEIDING

2007 Microsoft Office suite Service Pack 2 (SP2) bevat een programma voor het controleren van wachtwoorden dat voldoet aan ISO-OOXML en dat kan worden gebruikt voor Microsoft Office Excel 2007, Microsoft Office PowerPoint 2007 en Microsoft Office Word 2007.

Eigenschappen

Artikel ID: 968781 - Laatste beoordeling: vrijdag 16 januari 2015 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • 2007 Microsoft Office Suite Service Pack 2
Trefwoorden:
kbnosurvey kbarchive kbsurveynew kbexpertisebeginner kbhowto KB968781